Takaisin

Taija Tetri

Sairaanhoitaja

Olen työskennellyt pian parikymmentä vuotta ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja terveyden parissa. Minulla on kokemusta niin neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon parissa toimimisesta kuin työterveyshuollosta, kotihoidosta ja sairaanhoitajan vastaanottotyöstä terveyskeskuksessa. Useiden vuosien ajan olen työskennellyt myös sosiaali- ja terveysalan yrittäjänä ensin kotihoidon johdossa ja sittemmin kouluttajana ja seksologina.

Minulle tärkeitä asioita työssäni kaikenikäisten ihmisten kanssa ovat aito kohtaaminen, hyvinvoinnin tukeminen, rohkeus kokeilla erilaisia menetelmiä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden pohjalta sekä asiakkaan arvostaminen oman vointinsa parhaana asiantuntijana.

Työskentelen Coronarian Hyvinkään Sveitsin yksikössä Kelan kuntoutujien parissa tehden yksilöllistä terveysneuvontaa sekä ryhmien vetämistä erilaisista aihepiireistä, kuten palautuminen, unenhallinta sekä sairastuminen ja seksuaalisuus.
Lisäksi pidän iltavastaanottoa seksuaaliterapeuttina oman yritykseni kautta viikoittain.

Vapaa-ajalla liikun luonnossa ja opiskelen palautumisohjaajaksi sekä toimin potilasjärjestössä vapaaehtoistyössä. Toivotan kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi vastaanotolleni!

Koulutukset

Palautumisohjaaja (Kesken, valm. 2025)
Seksuaaliterapeutti 2024
Muistihoitaja 2020
Terveydenhoitaja/ sairaanhoitaja YAMK 2018
Seksuaalineuvoja 2016
Terveydenhoitaja/ sairaanhoitaja AMK 2008