Jalkapalloa pelaavia lapsia

Cor Groupin yritykset haastavat henkilöstönsä liikkumaan kohti 100 000 euron lahjoituspottia  

Ajankohtaista Uutiset

Cor Groupin 100 päivää – 100 000 € -liikuntakampanja käynnistyy maaliskuussa. Kampanjan tavoitteena on kerätä rahaa lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen. Tavoitteena on 100 000 euron lahjoitus lasten ja nuorten liikuntaan.

100 päivää – 100 000 € -kampanjassa jokainen fyysistä kuntoa kohottava liikuntasuoritus vaikuttaa kokonaispottiin. Kampanjassa mukana ovat kaikki Cor Groupin yritykset Coronaria, Silmäasema, Kotikatu 365, Mectalent, Kuntokeskus Liikku ja Professio Group, joiden yhteenlaskettu henkilöstömäärä on yli 4500 henkeä. Kampanja käynnistyy 11. maaliskuuta.  

”Me Cor Groupissa uskomme vahvasti liikunnan positiivisiin vaikutuksiin niin mielen kuin kehon hyvinvoinnille. Tämän kampanjan myötä haluamme tuoda liikunnan ilon jokaisen ulottuville ja samalla tuottaa hyvää mieltä lapsille ja nuorille, jotka hyötyvät kerätystä potista. Kampanjaan osallistumalla jokainen voi vaikuttaa – pienikin teko voi kasvaa suureksi avuksi”, Cor Groupin toimitusjohtaja Teppo Lindén sanoo.  

Kampanja tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden yhdistää oman hyvinvoinnin edistämisen ja hyvän tekemisen: liikunnan kautta Cor Groupin henkilöstö voi paitsi parantaa omaa kuntoaan ja myös tukea lasten ja nuorten mahdollisuuksia liikkua. Tavoitteena on, että jokainen työntekijä osallistuu haasteeseen, liikkuu aktiivisesti ja auttaa näin keräämään tavoitepotin 100 000 euroa.   

”Jo kaksi kertaa liikuntaa viikossa kohottaa kuntoa ja auttaa meitä lähemmäs sadan tonnin tavoitetta. Vaikka itse kampanja kestää vain sata päivää, toivomme, että mukaan osallistuneet huomaavat lisääntyneen kuntoliikunnan vaikutukset omaan terveyteen: toivon, että sadan päivän startti johtaa parhaassa tapauksessa elämänmuutokseen, kun liikunta tulee kiinteäksi osaksi yhä useamman elämää”, Cor Groupin toimitusjohtaja Teppo Lindén sanoo.  

Kampanjan suojelijana toimii apulaisprofessori Arto Hautala Jyväskylän yliopiston Liikuntatieteellisestä tiedekunnasta. Hautala korostaa kestävyyskunnon merkitystä terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä.   

”Kestävyyskunnon kohottamisella on tutkitusti useita terveyshyötyjä ja se vaikuttaa suotuisasti myös stressin hallintaan. Myös energia lisääntyy, kun fyysinen kunto kasvaa. Rohkaisen kaikkia harjoittelemaan monipuolisesti aktivoiden isoja lihasryhmiä. Paras tapa kestävyyskunnon kehittämiseen on valita mieluinen laji, jossa syke nousee ja pienestä puuskutuksesta huolimatta hymy säilyy kasvoilla”, Hautala kertoo.