Kaupungin yläpuolelta otettu ilmakuva.

Coronaria Analyysipalvelut laajentuu Ruotsiin

Ajankohtaista

Coronaria Analyysipalvelut Oy on ostanut 30.4.2020 Remotea Oy:n Ruotsin liiketoiminnan. Kaupalla Coronaria Analyysipalvelut laajentaa toimintaansa Ruotsiin. 

”Tämä on pitkän yhteistyön jatkumoa. Suomen telelääketieteen palveluliiketoiminta löysi erinomaisen kodin Coronaria-konsernista. Olen ollut vaikuttunut siitä, kuinka Coronaria on panostanut kyseiseen liiketoimintaan. Uskon, että Coronarian osaaminen ja laatu hyödyttävät ruotsalaisia asiakkaitamme”, Remotea Oy:n hallituksen puheenjohtaja Sami Isoaho toteaa.

”Kauppa tukee meidän strategiaamme liiketoiminnan laajentamisesta uusille alueille ja se luo jalansijan Ruotsin markkinoille. Kaupan myötä saamme tuttujen palveluiden lisäksi kokeneet ammattilaiset ja paikalliset asiakkaat osaksi Coronaria Analyysipalvelua. Tavoitteenamme on kehittää etäkonsultaatiopalveluita ja palvelumalleja Ruotsissa ja sen myötä laajentaa asiakaspohjaa”, Coronaria Analyysipalveluiden liiketoimintajohtaja Susanna Männikkö sanoo.

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. 

Remotea Oy on suomalainen terveysteknologiayritys, joka on perustettu vuonna 2002. Remotea on erikoistunut EKG-analytiikkaan ja kardiologisiin ohjelmistoratkaisuihin.

Lisätietoja:

Coronaria Analyysipalvelut Oy
Susanna Männikkö
Liiketoimintajohtaja
0400 384 476
susanna.mannikko@coronaria.fi

Remotea Oy
Sami Isoaho
Hallituksen puheenjohtaja
050 369 6106
sami.isoaho@remotea.fi