Coronaria avasi korkeatasoisen silmäsairaalan Ouluun

Ajankohtaista

Suomen korkeatasoisimpia silmäsairauksien spesialistien palveluita tarjoava Coronaria Silmäsairaala avaa ovensa Oulussa 14.8.2017 (Saaristonkatu 22, 1 krs.).

Coronaria Silmäsairaala tarjoaa kattavan valikoiman palveluita kaikkien silmäsairauksien tutkimukseen ja hoitoon. Oulun toimipisteestämme löytyvät mm. silmien terveystarkastukset, optikkopalvelut, lasten ja aikuisten silmäsairauksien hoito ja tutkimus ja silmäleikkaukset.  Erityisesti olemme perehtyneet silmänpohjan ikärappeuman ja glaukooman tutkimukseen ja hoitoon.  Oulun uusi silmäsairaala mahdollistaa nopean hoitoon pääsyn muun muassa kaihileikkauksiin.

Coronaria Oulun yksikkö täydentää Coronarian silmäsairaalan toimintaa Suomessa. Lippulaivana toimiva Coronaria Silmäsairaala Helsinki on käyntimääriltään Suomen kolmanneksi suurin silmäyksikkö, ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin suurin yhteistyökumppani. Coronaria Silmäsairaaloissa työskentelee 35 silmäsairauksien erikoisosaajaa ja hoidamme yli 50 000 potilasta vuosittain.

”Tuomme Ouluun sitä huipputason osaamista ja kokemusta silmäsairauksien hoidosta, jota olemme kerryttäneet yli 10 vuoden ajan ympäri Suomen. Kokeneet erikoislääkärimme hoitavat kuukausittain yli 4000 silmäpotilasta”, sanoo Coronaria Silmäsairaalan ylilääkäri Kaisu Järvinen.

Helsingissä Coronaria Silmäsairaala on tunnettu paitsi osaamisestaan myös erittäin korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Samaa palvelu- ja laatutasoa Järvinen lupaa myös Ouluun.

” Korkealaatuinen silmäsairauksien hoito on kaiken toimintamme tavoite. Panostamme todella paljon henkilöstön osaamiseen ja heidän hyvinvointiinsa. Tämä heijastuu kokemuksemme mukaan suoraan siihen palveluun, jonka asiakkaamme Coronaria Silmäsairaalassa saavat. Ja tokihan se houkuttelee myös lisää alan huippuja meille töihin.”

Coronaria Silmäsairaala, virallisesti Coronaria Silmäklinikka Oy, on vuonna 2007 perustettu 100 % kotimainen yritys, joka tuottaa laadukkaita silmälääketieteen alaan kuuluvia palveluja yksityiselle ja julkiselle terveydenhuollolle sekä yrityksille. Yhtiö on osa oululaista Coronaria-konsernia, joka on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia.

Lisätietoja:

Ulla Näpänkangas
Toimitusjohtaja
Puh. 040 748 0710
ulla.napankangas@coronaria.fi
www.coronariasilmasairaala.fi