Coronarian naishammaslääkäri työssään.

Coronaria Hammasklinikka laajenee yritysostolla Hämeenlinnaan ja Parolaan

Ajankohtaista Tiedotteet

Coronaria Hammasklinikka Oy laajentaa toimipaikkaverkostoaan ostamalla Kasarmikadun Hammasklinikan ja Parolan Kulmahampaan liiketoiminnat Hämeenlinnassa ja Parolassa. Liiketoimintakauppa astuu voimaan 1.12.2021, jonka jälkeen Coronaria Hammasklinikalla on toimintaa yhteensä 17 toimipaikassa ympäri Suomen.

”Lähipiirissäni ei ole tiedossa toiminnalle jatkajaa, joten siirrän hyvillä mielin liiketoiminnan kotimaiselle Coronarialle. Olen myös yrittäjänä iloinen siitä, että saimme näin turvattua työpaikat upealle henkilökunnalle ja osaaville asiantuntijoille”, kertoo ostettavan yrityksen toimitusjohtaja, hammaslääkäri Pertti Salpiola.

Henkilökunta ja ammatinharjoittajat, viitisentoista henkilöä, siirtyy Coronarian palvelukseen. Myös perustaja, Pertti Salpiola, jatkaa hammaslääkäritoimintaa Coronarialla kaupan jälkeenkin.

”Yritysosto antaa meille mahdollisuuden laajentaa toimintaamme kokonaan uusille paikkakunnille. Perushammashoidon ja suuhygienistipalveluiden lisäksi on ilahduttavaa saada näin monipuolisesti erikoishammaslääkäriosaamista – tämä tukee erinomaisesti Coronaria Hammasklinikan tavoitetta olla suun terveyden vahva asiantuntija”, kertoo Coronarian Hammasklinikka Oy:n toimitusjohtaja Satu Ohukainen.   

Hämeenlinnan ja Parolan toimipisteet palvelevat 1.12.2021 alkaen nimillä Coronaria Hammasklinikka Hämeenlinna ja Coronaria Hammasklinikka Parola, jossa asiakkaita palvelevat entuudestaan tutut asiantuntijat. Ajanvaraukset tehdään jatkossa Coronarian verkkosivujen kautta tai puhelimitse Hämeenlinnan klinikalle 010 219 4015 ja Parolan klinikalle 010 219 4020.

Lisätietoja

Coronaria Hammasklinikka Oy
Satu Ohukainen
toimitusjohtaja
satu.ohukainen@coronaria.fi
040 764 8772