Coronaria Hammasklinikka Oy laajentaa ja vahvistaa Kemin toimintojaan

Coronaria Hammasklinikka Oy laajentaa ja vahvistaa Kemin toimintojaan – Cityhammas Hammaslääkäriaseman liiketoiminta siirtyy Coronarialle liiketoimintakaupan myötä

Ajankohtaista Uutiset

Coronaria Hammasklinikka Oy laajentaa toimintaansa Kemissä ostamalla Cityhammas Hammaslääkäriaseman liiketoiminnan. Liiketoimintakauppa astuu voimaan 1.6.2023. Kaupan myötä Cityhammas Hammaslääkäriaseman toiminta ja asiakkaat siirtyvät Coronaria Hammasklinikan Kemin toimipisteeseen hoidettavaksi.

”Olen eläköitynyt huhtikuussa 2023 hammaslääkärin työstä Kemissä. Täytettyäni 70 vuotta siirrän hyvillä mielin liiketoimintani kotimaiselle Coronarialle, jolla on jo toimipiste valmiina Kemissä”, kertoo Cityhammas Hammaslääkäriaseman johtaja, hammaslääkäri Juha Hirvelä.

”Mielestäni on tärkeää, että toiminta siirtyy pohjoiset juuret omaavalle konsernille, jolla on hyvät voimavarat toiminnan jatkamiseen ja kehittämiseen. Olen työskennellyt Kemissä vuodesta 1985 alkaen, ja hammashoito – ja asiakkaiden suun terveys – on kehittynyt paljon. Uskon kehityksen edelleen jatkuvan. Toivon potilailleni kaikkea hyvää jatkossa ja kiitän menneistä vuosista”.

”Haluamme tarjota Kemissä asiakkaillemme kokonaisvaltaiset suun terveydenhuollon palvelut. Olemme laajentaneet palveluitamme hammas- ja erikoishammaslääkäripalveluiden osalta, erityisesti suu- ja leukakirurgian sekä protetiikan osalta. Kemin Cityhampaan tarjoama laaja-alainen ja tasokas palvelu sopii hyvin yhteen meidän Kemin toimintamme kanssa ja haluamme tarjota laadukkaat palvelut Cityhampaan asiakkaille jatkossakin.” toteaa Coronaria Hammasklinikan toimitusjohtaja Mikko Lappalainen.

Cityhampaan asiakkaita hoitaa jatkossa Coronaria Hammasklinikka Kemin osaava henkilökunta. Ajan hammashoitoon voi varata 1.6. lähtien puhelimitse numerosta 040 718 9485 tai sähköisesti osoitteessa coronaria.fi/hammasklinikka.

Asiakkaat saavat jatkossakin kutsun vuositarkastukseen, mikäli siihen on sovittu yhdessä Cityhampaan kanssa aikataulu.

Coronaria Hammasklinikka Kemi
Valtakatu 1, 94100 Kemi
p. 040 718 9485

Lisätiedot:

Mikko Lappalainen
Toimitusjohtaja
Coronaria Hammaslääkärit Oy
p. 040 5737 912 , mikko.lappalainen@coronaria.fi