Coronaria Sammakkotalon toimipiste Oulussa

Coronaria jatkaa ostopalveluna toteutettavia vatsan alueen tähystyksiä Pohjois-Pohjanmaalla myös 2023-2024

Ajankohtaista Tiedotteet

Coronaria GE Oy on voittanut tarjouskilpailutuksen Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen mahalaukun ja suoliston tähystystutkimuksista. Uusi sopimuskausi on ajalle 1.1.2023-31.12.2024. Sopimuskaudelle on myös yhden vuoden lisäoptio.

Vatsan alueen tähystyksiä tehdään Oulussa Coronarian Sammakkotalon toimipisteessä, jossa on käytössä kaksi tähystyshuonetta. Kuukausittain tähystysklinikalla tehdään noin 450 tutkimusta. Tähystykseen tulevat asiakkaat tulevat lähetteellä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelta.

Yhteistyöllä voittavat kaikki: hyvinvointialue ja asiakkaat

”Jatkamme ilolla jo neljä vuotta toimivaksi ja tehokkaaksi hiomaamme tähystystoimintaa Pohjois-Pohjanmaalla. Erityisen hyvilläni olen siitä, että tällä yhteistyöllä potilaat pääsevät nopeasti hoitoon. Yhteistyön ansiosta yliopistollinen sairaala pystyy paremmin myös keskittymään omaan työtehtäväänsä. Samalla saamme jatkaa työnantajana paikallisille asiantuntijoille asiakaspalvelusta välinehuoltoon ja hoitajista erikoislääkäreihin”, toteaa Coronaria GE:n palvelujohtaja Piia Katajapuu-Riikonen.

Ostopalveluasiakkaiden lisäksi Oulun tähystysklinikka palvelee myös yksityisiä asiakkaita. Lisäksi Coronaria GE:n lääkäreitä työskentelee useissa julkisen terveydenhuollon kohteissa. Helsingin tähystysklinikalla tuotamme palveluja Itä-, Keski- ja Länsi-Uudenmaan asukkaille palvelusetelituottajana ja yksityisenä palveluntarjoajana.

Coronaria GE Oy on vatsan alueen tähystystoimenpiteitä tarjoava yritys. Asiakkaamme ovat julkisen sektorin yksiköt, joista potilaat tulevat lähetteellä tai maksusitoumuksilla ja palveluseteleillä. Meillä työskentelee lähihoitajia, välinehuoltajia, sairaanhoitajia sekä erikoislääkäreitä klinikoillamme Oulussa ja Helsingissä.

Lue lisää Coronaria Tähystysklinikoista