Mies fysioterapeutilla

Coronaria kasvattaa kuntoutuspalvelujensa toimipisteverkostoa

Ajankohtaista

Coronarian kuntoutuspalvelut vahvistaa kolmella liiketoimintakaupalla fysioterapia- ja toimintaterapiaosaamistaan ja laajentaa toimipisteverkostoaan Hämeessä ja Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Coronaria osti 1.5.2019 Hämeenlinnan Kuntohoito Ky:n, Seinäjoella ja Alajärvellä toimivan Järvi-Pohjanmaan TerapiaPolku Oy:n ja Limingan Fysikaalinen Hoitolaitos Ky:n liiketoiminnat.

Coronaria Kuntoutuspalvelujen johtaja Anu Karinen kertoo, että mukaan tulleiden yritysten kanssa olemme vahvoja kuntoutusmarkkinan ja muun toimintaympäristön muutoksessa.

 ”Nämä pitkänlinjan kuntoutustoimijat ovat meille tärkeitä uusia yhteistyökumppaneita Kanta-Hämeessä, Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla. Olemme iloisia, että saamme jatkaa vaikuttavaa kuntoutustyötä yhdessä uusien yksikköjemme asiantuntijoiden kanssa.”

HÄMEENLINNAN KUNTOHOITO OSAKSI CORONARIAA

Hämeenlinnan Kuntohoidon liiketoiminta siirtyi 1.5.2019 Coronaria Fysioterapia Oy:lle. Hämeenlinnan Kuntohoito on toiminut Hämeenlinnan keskustassa jo yli 30 vuotta tarjoten asiakkailleen laadukasta ja monipuolista fysioterapiaa. Jatkossa 2.5.2019 alkaen Coronaria Hämeenlinnan Kuntohoito palvelee osoitteessa Raatihuoneenkatu 27, jonne on esteetön kulku sisäpihalta.

”Yrityskauppa takaa tässä muuttuvassa terveydenhuollon kentässä Hämeenlinnan Kuntohoidon tarjoamien palveluiden säilymisen. Olen iloinen, että ostaja Coronaria on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö ja tiedän, että heillä on tarjota hyvät työskentelyolosuhteet pitkäaikaisille työntekijöilleni, jotka siirtyvät vanhoina työntekijöinä Coronarian palvelukseen. Näin asiakas-terapeutti-yhteistyö säilyy ennallaan. Itse siirryn muualle tekemään työfysioterapiaa, ja Coronarian apuna teen edelleen lymfaterapiaa ja tukipohjallisia”, yrittäjä Tuija Saastamoinen kertoo.

JÄRVI-POHJANMAAN TERAPIAPOLKU OSAKSI CORONARIAA

Järvi-Pohjanmaan TerapiaPolun liiketoiminta siirtyi 1.5.2019 Coronaria Contextia Oy:lle. Järvi-Pohjanmaan TerapiaPolulla on toimipisteet Seinäjoella ja Alajärvellä, mutta se toimii laajalla alueella Etelä-Pohjanmaalla, ja täten vahvistaa Coronarian toimintaterapiaosaamista alueella.

”Olimme pohtineet tulevaisuuttamme ja yrityksemme jatkosuunnitelmia paljonkin. Sen tiedostimme, että pitäisi kehittää ja alkaa luoda moniammatillista tiimiä. Kiireisen arjen keskelle saimme yhteydenoton Coronariasta ja meistä oltiin kiinnostuneita. Tätä mahdollisuutta pohdittuamme tulimme siihen tulokseen, että Coronaria täyttää kaikki meidän tulevaisuuden suunnitelmamme. Coronarian kanssa tehtävän yhteistyön kautta saamme toimintaamme laajennettua, moniammatillisen tiimin ja turvaamme paremmin sekä yrityksen että työntekijöidemme tulevaisuuden. Meille tärkeää oli myös Coronarian sataprosenttinen suomalaisuus ja se, että olimme kuulleet Coronariasta pelkkää hyvää”, yrittäjä Anne Mariapori kertoo ja jatkaa:

”Olemme ensimmäinen yritys Etelä-Pohjanmaalla, jonne Coronarian kuntoutuspalvelut nyt jalkautuu. Tämä on meille etuoikeus ja suuri kunnia. Asiakkaillemme haluan sanoa, että jatketaan samaan malliin. Tutut tilamme ja ammattitaitoiset toimintaterapeuttimme jatkavat työtä kanssanne. Saatte jatkossa moniammatillisen tiimin tuen ja näkemyksen tilanteestanne, mikä on sinun ja perheesi parhaaksi. Jatkossakin Coronaria Terapiapolku on sinua ja perhettäsi varten.”

LIMINGAN FYSIKAALINEN HOITOLAITOS OSAKSI CORONARIAA

Limingan Fysikaalisen Hoitolaitoksen liiketoiminta siirtyi 1.5.2019 Coronaria Fysioterapia Oy:lle. Limingan Fysikaalinen Hoitolaitos on toiminut Limingassa yli 20 vuotta ja toimipiste sijaitsee osoitteessa Oksamantie 1A 1.

Yrittäjä Sirpa Heikkinen ja henkilökunta jatkavat Coronariassa työskentelyä ja tuottavat jatkossa fysioterapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Olen ollut yrittäjänä 16 vuotta ja tässä ajassa yritykseni on kasvanut ja terveydenhuoltoala muuttunut todella paljon. Muutokset ovat saaneet minut haaveilemaan viime vuosina yhä useammin, että olisipa kiva olla osa isompaa yritystä, koska kaikkien muutosten kohtaaminen yksin on pelottavaa. Coronariasta olen kuullut pelkkää hyvää ja täytyy sanoa, että kaupan teon myötä olen ollut todella iloisesti yllättynyt, miten asiat ovat edenneet ja meitä on todella hyvin neuvottu. Asiakas- ja henkilökuntatyytyväisyys ja kotimaisuus ovat meille tärkeitä asioita Coronariassa”, yrittäjä Sirpa Heikkinen kertoo.