Vanhempi nainen jumppaa fysioterapeutin kanssa

Coronaria kasvattaa kuntoutuspalvelujensa toimipisteverkostoa

Ajankohtaista

Coronarian kuntoutuspalvelut vahvistaa kolmella yrityskaupalla fysioterapiaosaamistaan ja laajentaa toimipisteverkostoaan ympäri Suomen.

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Terameri Oy on ostanut Fysio Kalajoki Oy:n liiketoiminnan ja Coronaria Fysioterapia Oy Naantalin kuntokeskus Oy:n sekä Ivalon lääkintävoimistelu Oy:n liiketoiminnat 1.2.2019.

Kaupoilla Coronaria vahvistaa lasten- ja nuorten sekä neurologista fysioterapiaosaamista konsernissa ja laajentaa kuntoutuspalvelujen toimipisteverkostoa.

”Nämä yritykset ovat hyvämaineisia toimijoita ja heillä on pitkät asiakassuhteet. Ne täydentävät meidän toimipisteverkostoa erinomaisesti. Tavoitteenamme on, että lähivuosina kaikissa yli 10 000 asukkaan kunnissa Coronarian toimipisteissä saa monipuolisesti eri fysioterapian erikoisalojen palveluja muiden terapia-alojen, psykologityön ja työelämänpalveluiden lisäksi”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa ja jatkaa:

”Kuntoutusyksikkömme palvelevat Inarista Helsinkiin myös toimipisteiden pienempiä ympäristökuntia varmistaen korkeatasoisen kuntoutuksen saatavuuden asiakkaan omassa ympäristössä.”

Fysio Kalajoki osaksi Coronaria Terameri Oy:tä

Fysio Kalajoki on toiminut paikkakunnalla vuodesta 1986 saakka, ja heidän erityisosaamistaan on neurologinen fysioterapia ja lasten- sekä nuorten fysioterapia.

Yrityksen liiketoiminta siirtyi 1.2.2019 Coronaria Teramerelle, ja jatkossa toimipaikan nimi on Coronaria Fysio Kalajoki. Henkilöstö ja asiakassuhteet siirtyvät Coronaria Teramerelle. Muuten toiminta jatkuu entisellään. Yrittäjä Tarja Suni jatkaa Coronarian palveluksessa toistaiseksi.

”Luottavaisin mielin siirrymme Coronariaan, arvostettuun, suomalaiseen yritykseen, jossa ammattitaitoiset fysioterapeutit jatkavat asiakkaiden hyvää palvelua”, yrittäjä Tarja Suni toteaa.

Ivalon Lääkintävoimistelu osaksi Coronaria Fysioterapia Oy:tä

Ivalon Lääkintävoimistelu on pitkänlinjan arvostettu toimija ja perustettu vuonna 1988. Yrityksen liiketoiminta siirtyi 1.2.2019 Coronaria Fysioterapialle. Yrittäjä Ari-Jukka Härkönen ja henkilökunta jatkavat Coronariassa työskentelyä.

”Toiminta jatkuu kuten ennenkin. Kaupan myötä meillä on leveämmät hartiat vastata tulevaisuuden haasteisiin kuten soteen ja maakuntauudistukseen. Kiitos hyvästä yhteistyöstä Ivalon lääkintävoimistelun puolesta”, yrittäjä Ari-Jukka Härkönen toteaa.

Naantalin Kuntokeskus osaksi Coronaria Fysioterapia Oy:tä

Naantalin Kuntokeskus on alueen johtava fysioterapiapalveluiden tuottaja ja täydentää Coronarian kuntoutuspalveluiden kasvavaa toimipisteverkostoa Varsinais-Suomen alueella.

Vuodesta 1970 alkaen toimineen Naantalin Kuntokeskuksen liiketoiminta siirtyi 1.2.2019 Coronaria Fysioterapialle. Yrittäjä Sanna Pennanen ja henkilökunta jatkavat Coronariassa työskentelyä ja tuottavat fysioterapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Ostin yrityksen liiketoiminnan perustajalta vuonna 2008. Tällöin kuntokeskus sai uuden elämän ja koin, että nyt kymmenen vuotta ja kymmenen kuukautta myöhemmin on taas aika antaa uutta elämää yritykselle. Tähän rooliin Coronaria sopii erinomaisesti kotimaisuutensa ja asiakas- ja työntekijälähtöisyytensä vuoksi. Halusin myös turvata yrityksen ja työntekijöiden tulevaisuuden muuttuvassa kuntoutuksen maailmassa. Coronaria tarjoaa kuntokeskukselle vakaammat ja vahvemmat hartiat jatkossa. Asiakkaille muutos ei vaikuta, vaan tutut terapeutit jatkavat heidän kanssaan edelleen. Positiivisin mielin katsomme tulevaisuuteen”, yrittäjä Sanna Pennanen kertoo.

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi