Ilmakuva kaupungista.

Coronaria Kuntoutuspalvelut laajentaa toimipisteverkostoaan Kymenlaaksossa ja Kanta-Hämeessä

Ajankohtaista

Coronaria vahvistaa osaamistaan kokeneilla tuki- ja liikuntaelinfysioterapian ja neurologisen kuntoutuksen osaajilla sekä laajentaa fysioterapiapalveluitaan Kymenlaaksossa ja Kanta-Hämeessä.

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut 30.11.2018 Riihimäen Fysioterapia Oy:n ja Kotkan OMT-Fysio Ky:n liiketoiminnat.

Kaupat eivät vaikuta henkilöstön asemaan. Riihimäen Fysioterapian ja Kotkan OMT-Fysion työntekijät jatkavat Coronariassa vanhoina työntekijöinä, ja tutut asiantuntijat vastaanottavat edelleen nykyisiä ja uusia asiakkaita.

”Olemme jo Suomen suurin ja monipuolisin terapiapalveluja tarjoava yksityinen yritys. Tavoitteenamme on, että lähivuosina kaikissa yli 10 000 asukkaan kunnissa Coronarian toimipisteistä saa monipuolisesti eri fysioterapian erikoisalojen palveluja muiden terapia-alojen, psykologityön ja työelämänpalveluiden lisäksi”, kertoo Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen.

Coronaria keskittyy neurologisen kuntoutuksen lisäksi fysioterapiassa vahvasti muun muassa tuki- ja liikuntaelinkuntoutukseen, seniorifysioterapiaan ja äitiysfysioterapiaan.

”Kaikki fysioterapian erikoisalat saa meillä jatkossa samasta yksiköstä, jolloin asiakkaalle on helppo valita, mistä hakea apua nopeasti kipuun tai toimintakyvyn ongelmiin. Asiantuntijoitamme täydennyskoulutetaan erittäin paljon säännöllisesti, mikä on vahvin kilpailuvalttimme kuntoutuksessa. Syksyllä aloitimme fysioterapiavastaanotot myös Kuntokeskus Liikun toimipisteissä Oulussa, Kemissä ja Rovaniemellä”, Karinen toteaa.

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 5076263
anu.karinen@coronaria.fi