Coronaria laajentaa asumispalvelutoimintaa Pohjois-Suomessa

Ajankohtaista

Coronarian kasvu jatkuu Coronaria Hoiva Oy:n ostaessa Torniossa toimivan mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita tarjoavan Kuntoutuskoti Arkipäivän ja Pirtakodin.

Coronaria Hoiva Oy tuottaa palveluasumista mm. ikäihmisille, kehitysvammaisille, erityistä tukea tarvitseville sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Palvelumme lähtee aina asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tarpeista, joiden pohjalta räätälöimme palveluiden kokonaisuuden. Olemme 100% Suomalainen yritys ja työllistämme noin 1000 työntekijää.

Kuntoutuskoti Arkipäivä on mielenterveyskuntoutujien asumispalveluja tuottava yksikkö, joka tarjoaa kodinomaisen ja turvallisen asuinympäristön kuntoutujille Harjukodissa ja Jokkakodissa sekä useissa tukiasunnoissa lähellä Arkipäivän toimipistettä. Pirtakoti tarjoaa ympärivuorokautisen kodin mielenterveyskuntoutujille ja nuorena dementoituneille. Pirtakodilla korostuu arjen taitojen ja tavallisen kodinomaisen elämisen elementit, unohtamatta juhlahetkiä.

Yrityskauppa ei vaikuta asiakkaiden palveluihin ja nykyiseen henkilöstöön.  Kokenut henkilökunta jatkaa samoissa tehtävissä ja toimipaikoissa tarjoten jatkossakin laadukkaita palveluita. Yhtiöiden palveluksessa työskentelee noin 15 ammattilaista.

“Kotiemme arvot kohtasivat Coronarian hoivakotien arvojen kanssa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.” kertoo Tapio Vanhainen Kuntoutuskoti Arkipäivästä ja Pirtakodista.

“Jatkamme hyvillä mielin Kuntoutuskoti Arkipäivän ja Pirtakodin monipuolista ja vakiintunutta toimintaa. Meille on todella tärkeää tarjota asukkaillemme kaikissa hoivakodeissamme aktiivista, yhteisöllistä ja turvallista arkea. Kuntoutuskoti Arkipäivän ja Pirtakodin toiminta sopii palveluntarjontaamme erinomaisesti”, kertoo Coronaria Hoiva Oy:n toimitusjohtaja Arto Lamberg.

Lisätietoja:

Arto Lamberg

Toimitusjohtaja
Coronaria Hoiva Oy
p. 050 400 1108
arto.lamberg@coronaria.fi