Mies fysioterapiassa

Coronaria laajentaa fysioterapiapalveluja Riihimäelle

Ajankohtaista

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut 30.11.2018 Riihimäen Fysioterapia Oy:n liiketoiminnan. Kaupalla Coronaria vahvistaa tuki- ja liikuntaelinfysioterapian osaamista konsernissa ja laajentaa fysioterapiapalveluitaan Riihimäelle.

Riihimäen Fysioterapia on työntekijöineen ja yrittäjineen alueella pisimpään toiminut ja arvostettu kuntoutustoimija. Yrityksen liiketoiminta siirtyi 30.11.2018 Coronaria Fysioterapialle, ja jatkossa toimipaikan nimi on Coronaria Riihimäen Fysioterapia. Vuonna 1971 perustetulla Riihimäen Fysioterapialla on toimipiste osoitteessa Hämeenkatu 25–27. Henkilöstö ja asiakassuhteet siirtyvät Coronaria Fysioterapialle. Muuten toiminta jatkuu entisellään.

”Viimeiset 20 vuotta yrittäjänä toimineena tuntuu hyvältä kiihtyvissä terveydenhuollon byrokratia- ja muutospaineissa antaa isomman yhtiön ammattilaisten hoitaa taustatyöt ja saada itse keskittyä oleelliseen eli fysioterapiaan asiakkaiden hyväksi. Coronarian kanssa asiat ovat sujuneet alusta asti helposti ja uskon, että molemmille asiakkaan saama laadukas ja ihmisläheinen palvelu on etusijalla. Coronarian kotimaisuus on myös tärkeää”, yrittäjä Kati Heino sanoo.

Coronaria tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja valtakunnallisesti ja liiketoimintakaupalla laajentaa fysioterapian osaamispohjaa tuki- ja liikuntaelinfysioterapian ja neurologisen kuntoutuksen osaajilla.

”Tavoitteenamme on, että lähivuosina kaikissa yli 10 000 asukkaan kunnissa Coronarian toimipisteissä saa monipuolisesti eri fysioterapian erikoisalojen palveluja muiden terapia-alojen, psykologityön ja työelämänpalveluiden lisäksi. Neurologisen kuntoutuksen lisäksi panostamme fysioterapiassa vahvasti muun muassa tuki- ja liikuntaelinkuntoutukseen, seniorifysioterapiaan ja äitiysfysioterapiaan”, toteaa Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen.Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 5076263
anu.karinen@coronaria.fi

Marko Lehtola
Projektijohtaja
050 439 6876
marko.lehtola@coronaria.fi