Varkauden Medifys osaksi Coronariaa. Kuvassa Coronarian Essi Katisko (vas.) ja Matti Auvinen, Varkauden Medifysin Tuula Nissinen ja Pirjo Nyyssönen sekä Coronarian Tiina Taskinen.

Coronaria laajentaa fysioterapiapalveluja Varkauteen

Ajankohtaista

Pitkään toiminut ja Varkauden alueella vahva toimija Varkauden Medifys on hieno lisäys Coronarian fysioterapian osaamispohjaan.

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Contextia Oy on ostanut fysioterapiapalveluja tuottavan Varkauden Medifys Oy:n liiketoiminnan. Coronaria Contextia tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja valtakunnallisesti ja liiketoimintakaupalla laajentaa fysioterapian osaamispohjaa Itä-Suomessa.

Varkauden Medifysin liiketoiminta siirtyy Coronaria Contextialle 1.3.2018 alkaen. Varkauden Medifysin omistajat Pirjo Nyyssönen ja Tuula Nissinen jatkavat työskentelyä ainakin vuoden 2018 loppupuolelle ennen kuin jäävät ansaituille eläkepäiville. Liiketoimintakaupassa Varkauden Medifysin henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Coronaria Contextialle kuten myös asiakassuhteet. Kaupan myötä yhtiön nimeksi tulee Coronaria Medifys.

"Coronaria Kuntoutuspalvelut haluaa laajentaa palvelutarjontaa Varkauden alueella ja täydentää Coronarian fysioterapiaosaamista. Pitkään toiminut Varkauden Medifys työntekijöineen ja yrittäjineen on alueen johtava toimija ja on arvostettu. Tämän vuoksi uskomme, että Varkauden Medifys täydentää rakentuvaa osaamisverkostoa erinomaisesti", Coronaria Kuntoutuspalveluiden toimitusjohtaja Anu Karinen perustelee liiketoimintaostoa.

”Olemme toimineet yrittäjinä 37 vuotta ja meidän on aika hiljalleen siirtyä vähän lokoisampaan vaiheeseen elämässämme, joskin jäämme yritykseen vielä fysioterapeutteina. Meille on erittäin tärkeää, että yritystoiminnan jatkaja on täysin kotimainen. Coronarian strategia - laajentua fysioterapiaan - on upea asia ja iso toimija on myös vahva! Henkilöstön hyvinvointi ja ammatillinen osaaminen on ollut Medifysille aina tärkein vahvuus, ja Coronaria näkee asian samoin”, toteavat Varkauden Medifysin yrittäjät Pirjo Nyyssönen ja Tuula Nissinen.

Varkauden Medifysin yrittäjät Tuula Nissinen ja Pirjo Nyyssönen iloitsevat siitä, että myös Coronarialle kuten heille, henkilöstön hyvinvointi ja ammatillinen osaaminen on erittäin tärkeää.

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy

Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 5076263
anu.karinen@coronaria.fi

Varkauden Medifys

Pirjo Nyyssönen
Yrittäjä
050 5140554
pirjo.nyyssonen@varkaudenmedifys.fi

Tuula Nissinen
Yrittäjä
040 7021880
tuula.nissinen@varkaudenmedifys.fi