Coronaria laajentaa palveluntarjontaansa diagnostiikkaan

Ajankohtaista

Vahvistaaksemme laajaa erikoisairaanhoidon palvelutarjontaamme, Coronaria on perustanut Coronaria Diagnostiikka Oy nimisen yhtiön, johon on ostettu Suomen Syöpäyhdistys ry:ltä Oulun patologian yksikön liiketoiminta. Oston myötä Coronaria pystyy varmistamaan diagnostiikkatoiminnan jatkumisen Pohjois-Suomessa.

Toimintaa tullaan kehittämään aktiivisesti ja Coronaria Diagnostiikan lähiajan tavoitteisiin kuuluu palvelusäteen entistä kattavampi peitto koko Suomessa. Näillä eväillä tullaan myös kasvattamaan yksikön liiketoimintaa vahvasti.

Coronaria Diagnostiikka Oy tarjoaa jatkossakin Suomen Syöpäyhdistyksen aloittamia laadukkaita seulontapalveluja ja patologian laboratoriopalveluja valtakunnallisesti yksityisille ja julkisille laitoksille. Näytteitä lähettävät aluesairaalat, terveyskeskukset sekä yksityiset lääkäri- ja hammaslääkärikeskukset. Laboratorio aloitti toimintansa jo vuonna 1966 ja sille on myönnetty patologian laatutunnus vuonna 2007.

Kyseisen Oulun yksikön liiketoiminta siirtyy Coronaria Diagnostiikalle 1.8. alkaen. Liiketoiminta-kaupassa henkilöstö siirtyy uudelle työnantajalle vanhoina työntekijöinä. Myös asiakas- ja yhteistyökumppanisopimukset siirtyvät sellaisinaan.

- Olemme erityisen iloisia siitä, että laadukkaan laboratoriotoiminnan uudeksi omistajaksi tulee Coronaria ja toiminta jatkuu, toteaa Suomen Syöpäyhdistyksen talous- ja hallintojohtaja Raija Stjernvall.

Lisätietoja:

Antti Kärkkäinen
Toimitusjohtaja  
Coronaria Diagnostiikka Oy
Puh. 040 485 7808
antti.karkkainen@coronaria.fi      

Raija Stjernvall
Talous- ja hallintojohtaja
Suomen Syöpäyhdistys
Puh. 040 589 2855
raija.stjernvall@cancer.fi