Medilaser osaksi Coronariaa

Coronaria osti Medilaserista enemmistöosuuden

Ajankohtaista

Coronaria Hoitoketju Oy on 28.9.2017 ostanut enemmistöosuuden Medilaser Oy:n osakekannasta.

Medilaser Oy on Suomen suurin vaativaan silmäkirurgiaan keskittynyt yksityinen klinikkaketju, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli 12 miljoonaa euroa. Coronaria on suomalainen kasvuyhtiö, joka silmätautien erikoisalalla on Suomen suurin julkiselle terveydenhuollolle palveluja tarjoava yritys.  

Yhdessä Medilaser Oy ja Coronaria muodostavat Suomen johtavan silmäsairauksien alan toimijan, jonka toimipisteverkosto kattaa koko Suomen ja palvelee laadukkaasti kaikkia asiakasryhmiä. Coronarian ja Medilaserin toiminnot säilyvät erillisinä omina kokonaisuuksinaan. Medilaser suuntaa silmäkirurgiset palvelunsa jatkossakin pääasiassa yksityis- ja palveluseteliasiakkaille. Coronaria taas jatkaa julkisen terveydenhuollon kumppanina tuottaen koko silmätautien erikoisalan kattavia palvelujaan kunnille, sairaaloille ja sairaanhoitopiireille.

”Medilaser Oy on Suomen johtava silmäkirurgiaketju, jonka palveluvalikoima täydentää Coronarian omaa toimintaa erittäin hyvin. Yhdistämällä osaamisemme tuomme suomalaisten palvelukseen vahvan, täysin kotimaisen toimijan, joka tarjoaa laadukasta diagnostiikkaa ja hoitoa kaikkiin silmien terveyteen ja näkemiseen liittyviin tarpeisiin”, toteaa Coronaria Silmäklinikka Oy:n toimitusjohtaja Ulla Näpänkangas.

”Coronaria on vahva ja luotettava kumppani, jonka kanssa meitä yhdistää mm. suomalaisuus ja korkea laatu. Yhteistyössä pääsemme laajaa palveluverkostoamme hyväksikäyttäen kattavammin palvelemaan sekä yksityisen että julkisen terveydenhuollon asiakkaita”, kertoo Medilaser Oy:n perustajaosakas silmäkirurgi Harri Koskela.

Lisätietoja:

Ulla Näpänkangas
Toimitusjohtaja
Coronaria Silmäklinikka Oy
Puh. 040 748 0710
ulla.napankangas@coronaria.fi
www.coronariasilmasairaala.fi
www.coronaria.fi