Coronaria osti Palvelukoti Veitikanharjun Rovaniemellä

Ajankohtaista

Laajentaakseen kattavaa palvelutarjontaansa Rovaniemellä, Coronaria Hoitoketju Oy osti 31.1.2015 pitkään toimineen Palvelukoti Veitikanharju Oy:n. Yrityskaupan yhteydessä tämä ikäihmisten palvelukoti vaihtaa nimekseen Coronaria Veitikanharju Oy.

Veitikanharju on 22 -paikkainen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö. Yrityskauppa ei vaikuta nykyiseen henkilöstöön, vaan ammattitaitoinen henkilökunta jatkaa samassa toimipisteessä laadukkaiden hoivapalveluiden tarjoamista. Yrityskauppa ei myöskään edellytä palvelukodin asukkailta mitään toimenpiteitä.

Coronarian vahvuutena on paitsi asiantunteva hoito, myös hoidon saatavuuden takaaminen.  - Tulemme tehostamaan palveluasumisen saatavuutta sekä kehittämään laatua systemaattisesti. Rovaniemi on ilmapiiriltään hyvä paikkakunta yrittää ja kehittää omaa toimintaa, kertoo Coronarian hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Arto Lamberg. Palvelukoti Veitikanharjun lisäksi Coronarialla on Rovaniemellä Mäntylän ryhmäkoti. Rovaniemellä toimii myös kotihoidonpalvelujen yksikkö, jossa tarjotaan sekä kotipalvelua että kotisairaanhoitoa.

Lisätietoja:

Arto Lamberg
Liiketoimintajohtaja, hoivapalvelut
Puh. 050 400 1108
arto.lamberg@coronaria.fi

Hanna Määttä
Palvelupäällikkö, hoivapalvelut
Puh. 040 506 2270
hanna.maatta@coronaria.fi