Kaupungin yläpuolelta otettu ilmakuva.

Coronaria Silmäaseman osaomistajaksi

Ajankohtaista

Coronaria Oy on 04.10.2018 hankkinut omistukseensa 12,3 % Silmäasema Oyj:n osakekannasta.

Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju 25,3 prosentin markkinaosuudellaan. Coronaria on suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys, jossa työskentelee noin 2 200 työntekijää. Vuoden 2017 liikevaihto oli n. 120 miljoonaa euroa. Coronarian tarjontaan kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, palveluasumisen ja kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut.

”Uskon, että olemme Silmäasemalle hyvä pitkäaikainen omistaja ja täydennämme terveyden ja erityisesti silmien terveydenhuollon osaajana nykyistä omistajakuntaa”, toteaa Coronaria Oy:n toimitusjohtaja Teppo Lindén. ”Silmäaseman osaomistus ei vaikuta nykyisten yhtiöidemme, Coronaria Silmäklinikan ja Medilaserin, rakenteeseen tai toimintojen järjestämiseen”, Lindén jatkaa.

Lisätietoja antaa:
Teppo Lindén
Toimitusjohtaja
Coronaria Oy
Puh. 0400 684 119
teppo.linden@coronaria.fi

Coronaria uudistaa terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, palveluasumisen ja kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys, jossa työskentelee noin 2 200 työntekijää. Vuoden 2017 liikevaihto oli n. 120 miljoonaa euroa. Koska Coronarian tuottamat palvelut ovat kotimaisia ja olemme kotimainen yritys, on meille myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.