Ilmakuva kaupungista.

Coronaria Silmäaseman suurimmaksi omistajaksi

Ajankohtaista

Coronaria Oy on 4.10.2018 annetun liputusilmoituksen jälkeen kasvattanut omistustaan Silmäasema Oyj:stä ja on nyt 19,72 % osuudellaan Silmäasema Oyj:n suurin omistaja.

Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju 25,3 prosentin markkinaosuudellaan. Coronaria on suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys, jossa työskentelee noin 2 200 työntekijää. Vuoden 2017 liikevaihto oli noin 120 miljoonaa euroa. Coronarian tarjontaan kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, palveluasumisen ja kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut.

”Lisäomistuksen myötä olemme lähellä tavoitettamme hankkia Silmäasema Oyj:stä omistusosuus, jonka perusteella Silmäasema Oyj:tä voidaan käsitellä Coronarian osakkuusyhtiönä”, toteaa Coronaria Oy:n toimitusjohtaja Teppo Lindén.

”Silmäaseman omistus ei vaikuta nykyisten yhtiöidemme, Coronaria Silmäklinikan ja Medilaserin, rakenteeseen tai toimintojen järjestämiseen”, Lindén jatkaa.

Lisätietoja antaa:

Teppo Lindén
Toimitusjohtaja
Coronaria Oy
Puh. 0400 684 119
teppo.linden@coronaria.fi

Coronaria uudistaa terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, palveluasumisen ja kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys, jossa työskentelee noin 2 200 työntekijää. Vuoden 2017 liikevaihto oli noin 120 miljoonaa euroa. Koska Coronarian tuottamat palvelut ovat kotimaisia ja olemme kotimainen yritys, on meille myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.