Nainen hymyilee sängyssä hyvin nukutun yön jälkeen.

Coronaria Uniklinikka laajentaa Järvenpäähän

Ajankohtaista

Coronaria on ostanut 28.2.2019 Plusterveys Lääkärit Oy:ltä Järvenpäässä toimivan Korvalääkärikeskus Ainon liiketoiminnan. Kaupan yhteydessä Korvalääkärikeskus Ainon nimi muuttuu Coronaria Ainoksi, ja se liittyy osaksi Coronarian uniklinikkaketjua.

Kaupan myötä Coronaria laajentaa uniklinikoiden valtakunnallista verkostoa Järvenpäähän, ja Ainon pitkäaikainen unilääketieteellinen toiminta vahvistuu entisestään. Coronarian uniklinikat sijaitsevat Järvenpään lisäksi Helsingissä, Kuopiossa, Tampereella, Oulussa ja Lahdessa.

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri Miikka Peltomaa jatkaa yksikön vastaavana lääkärinä. Miikka Peltomaa on Suomen vahva uniapnean asiantuntija. Hänellä on erittäin laaja ja monipuolinen osaaminen sekä kokemus uniapnean diagnosoinnista ja hoidosta. Ainossa jatkuvat entiseen tapaan myös palvelut kaikissa korva-, nenä- ja kurkkutauteihin liittyvissä kysymyksissä sekä toiminta Suomen johtavana musiikkilääketieteen keskuksena.

”Miikka Peltomaa ja koko Korvalääkärikeskus Ainon organisaatio ovat tehneet pitkäjänteistä työtä uniapneapotilaiden diagnosoinnin ja hoidon parissa. Korvalääkärikeskus Ainon toiminta vahvistaa Coronaria Uniklinikan asemaa valtakunnallisena ja kokonaisvaltaisena unihäiriöiden diagnosoijana ja hoitajana”, toteaa Coronaria Erikoissairaanhoidon johtaja Ulla Näpänkangas.

”Pitkät asiakassuhteet niin yksityisten, yritysten kuin julkisten toimijoiden kanssa ovat luoneet vahvan pohjan Ainon toiminnalle. Uniklinikan laajentuminen Järvenpäähän mahdollistaa yhä useammalle onnistuneen uniapnean ja unihäiriöiden hoidon, mikä vaikuttaa potilaan hyvinvointiin ja terveyteen merkittävällä tavalla”, kertoo Miikka Peltomaa.

Coronaria Uniklinikka tarjoaa kokonaisvaltaista unihäiriöiden hoitoa, ja sen palveluvalikoimaan kuuluvat unihäiriöiden ja uniapnean diagnosointi ja hoito, verkkovalmennukset ja vireystilamittaukset.

Coronaria Uniklinikalla hoito perustuu asiakkaan yksilölliseen kohtaamiseen, korkealaatuiseen unen tutkimiseen ja vankkaan, nykyaikaiseen lääketieteelliseen osaamiseen. Lue lisää osoitteessa www.coronariauniklinikka.fi.

Lisätietoja:

Ulla Näpänkangas
Johtaja
Coronaria Erikoissairaanhoito
ulla.napankangas@coronaria.fi
040 748 0710

Miikka Peltomaa
Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri
Coronaria Aino
miikka.peltomaa@coronaria.fi
040 078 7190