Coronarialta ksylitolipastillit Aleksis Kiven koulun alkuopetukselle

Ajankohtaista

Coronaria lahjoitti Siuntion Aleksis Kiven koulun alkuopetuksen oppilaille ksylitolipastillit vuodelle 2017. Jo viime vuonna aloitettua yhteistyötä haluttiin jatkaa tukemaan lasten ja nuorten hampaiden hyvinvointia. Coronaria vastaa Siuntiossa kunnallisen perusterveydenhuollon palveluista.

Pastillit luovutettiin 31.3.2017 Aleksis Kiven koulussa.  Pastilleja riittää yksi pastilli per lapsi joka päivä ruokailun jälkeen noin vuoden ajan. Pastillit luovutti koululle Aleksis Kiven koulun vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Outi Milner.

Päivittäisen ksylitolin käytön on todettu estävän happohyökkäystä ja ehkäisevän kariesta. Ksylitolin käyttö on tärkeä osa hampaiden terveyden ylläpidossa. Aleksis Kiven koulun vanhempainyhdistys halusi jatkaa Toukolan Vanhempainyhdistyksen aloittamaa traditiota ja varmistaa ainakin alkuopetuksessa oleville lapsille ksylitolit.

Kova kuhina pastilliautomaatilla alkoi lounastauolla kun 1- ja 2 -luokkalaiset halusivat heti omansa lounaan päätteeksi. AKK:n vanhempainyhdistys iloitsee yhteistyöstä Coronarian kanssa ja toivoo sen jatkuvan myös tulevina vuosina.

Coronarian lahjoitus Siuntion alakoululle
Aleksis Kiven koulun vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Outi Milner ja 1-2 C:n luokanopettaja Pirkko Ratilainen sekä nuoria lahjoituksen saajia.