Nainen fysioterapiassa

Coronarian kuntoutuspalvelut kasvavat kuudella kaupalla

Ajankohtaista

Kovassa kasvussa olevan Coronarian kuntoutusliiketoiminta laajenee kuudella kaupalla. Näin Coronaria laajentaa toimipaikkaverkostoa ja palveluvalikoimaa ympäri Suomen.

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Contextia Oy on ostanut 1.5.2018 joensuulaisen Niinivaaran fysioterapian liiketoiminnan, outokumpulaisen Fysika Centerin liiketoiminnan, Hyvinkään fysioterapian liiketoiminnan, Jämsässä sekä sen lähikunnissa toimivan Toimintaterapia Miteran liiketoiminnan ja Porissa toimivan Fysionsin liiketoiminnan. Lisäksi Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy on ostanut Fysiokuusamo Oy:n osakkeet.

Ostettujen yritysten liikevaihto on yhteensä noin 3 miljoonaa euroa. Coronaria vahvistaa kaupoilla toiminta- ja fysioterapian osaamista ja valtakunnallista toimipisteverkostoa, ja valmistautuu kuntoutusjärjestelmän kokonaisuudistukseen ja valinnanvapauden lisääntymiseen.

Coronaria Kuntoutuspalvelujen johtaja Anu Karinen kertoo, että ostetuissa yrityksissä on monipuolinen ja korkea ammatillisen osaamisen taso, mitä sekä Coronarian tilaajat että loppuasiakkaat perheineen arvostavat.

”Asiakkaat tarvitsevat valintansa perusteeksi jatkossa enemmän tietoa omaan ja perheen toimintakykyyn ja elämänlaatuun vaikuttavista kuntoutuspalveluista ja niiden laadusta. Isommassa kokonaisuudessa muun muassa erityisosaamisen tiedottaminen asiakkaalle helpottuu. Lisäksi muiden terapia-alojen asiantuntijoiden osaamisesta asiakas saa lisähyötyä, kun ne ovat saman katon alla. Tavoitteenamme on nostaa ennaltaehkäisevän terveydenhuollon ja kuntoutuksen sekä sen asiantuntijoiden arvostusta ja näkyvyyttä”, Karinen toteaa.

Lisätiedot:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Johtaja
Anu Karinen
anu.karinen@coronaria.fi
040 507 6263