Older patients in physiotherapy using power band for strength training

Coronarian kuntoutuspalvelut vahvistuvat entisestään

Ajankohtaista

Coronaria osti 1.6.2018 Nivalan Fysioterapian liiketoiminnan, Kemijärven Kuntokeskuksen liiketoiminnan, Sallan Kuntokeskuksen liiketoiminnan ja Pielavedellä sekä Lapinlahdella toimivan Fysioterapiakeskus Tupunan liiketoiminnan.

Coronaria Kuntoutuspalvelujen johtaja Anu Karinen kertoo, että mukaan tulleissa yrityksissä ammatillisen osaamisen taso on korkea ja monipuolinen, mitä Coronarian tilaajat ja loppuasiakkaat perheineen arvostavat.

Coronaria laajentaa liiketoimintakaupalla fysioterapian osaamispohjaa ja vahvistaa valtakunnallista toimipisteverkostoa. Samalla se valmistautuu kuntoutusjärjestelmän kokonaisuudistukseen ja valinnanvapauden lisääntymiseen.

”Isommassa kokonaisuudessa muun muassa erityisosaamisen tiedottaminen asiakkaalle helpottuu ja muiden terapia-alojen asiantuntijoiden osaamisesta asiakas saa lisähyötyä, kun ne ovat saman katon alla. Tavoitteenamme on nostaa ennaltaehkäisevän terveydenhuollon ja kuntoutuksen sekä sen asiantuntijoiden arvostusta ja näkyvyyttä”, Karinen toteaa.

Fysioterapiakeskus Tupuna  

Vuonna 1978 perustetulla Fysioterapiakeskus Tupunalla on toimipisteet Pielavedellä ja Lapinlahdella. Nämä tulevat jatkossa olemaan Coronaria Pielavesi ja Coronaria Lapinlahti.

”Olemme erittäin iloisia kaupan johdosta, sillä näin saamme leveämmät hartiat sote-uudistuksen vastaanottamiseen ja sen tuomiin haasteisiin. Tämä tuo turvaa myös henkilökunnalle. Yhteistyömme on sujunut ja sujuu varmasti jatkossakin oikein hyvin”, Fysioterapiakeskus Tupuna Oy:n yrittäjä Taika Kurki toteaa.

Kemijärven kuntokeskus 

Kemijärven Kuntokeskus Oy on toiminut Kemijärvellä 33 vuotta ja Posiolla kahdeksan vuotta. Yrittäjä Riitta Palojärvi kertoo, että nyt oli sopiva aika liittyä isompaan terveydenhuoltopalveluita tarjoavaan kokonaisuuteen.

”Saamme leveämmät hartiat, joihin voimme luottavaisesti nojata, ja tarjoamme samalla vankalla ammattitaidolla palveluitamme jatkossakin. Coronarian kautta saamme viimeisimmän tiedon ja koulutukset asiakkaidemme kokonaisvaltaiseen terapiaan. Sote tuo mukanaan uudistuksia, jossa haluamme olla mukana. Coronaria on 100% suomalainen terveydenhuoltopalveluiden tuottaja ja heidän ajatusmaailmansa on sama kuin firmallamme”, Riitta Palojärvi sanoo.

Nivalan Fysioterapia 

Nivalan Fysioterapialla on toimipisteet Nivalassa, Sievissä ja Ylivieskassa.  Toimipaikkojen nimet ovat jatkossa Coronaria Nivala, Coronaria Sievi ja Coronaria Ylivieska.

”Olemme alusta asti kehittäneet yrityksen toimintaa, panostaneet henkilökunnan erikoistumiskoulutuksiin ja lisänneet palveluihimme uusimmat terapia-alat. Nyt toteutetun liiketoimintakaupan myötä palvelemme asiakkaitamme entistä paremmin, ja jatkossa toimipisteissämme tarjotaan moniammatillista kuntoutusta. Näin valmistaudumme lisäksi mahdollisen sote-uudistuksen tuomiin muutoksiin. Arvostamme Coronarian kotimaisuutta ja sitä, miten he kehittävät suomalaista terveydenhuoltoa”, Nivalan Fysioterapian yrittäjä Esa Laakkonen kertoo.

Sallan Kuntokeskus 

Sallassa ja Savukoskella toimivan Sallan Kuntokeskuksen yrittäjä Marja-Leena Määttä kertoo, että teki kaupat Coronarian kanssa mielellään, kun tilaisuus siihen tarjoutui.

”Olen ollut yrittäjänä 26 vuotta, ja Sallan Kuntokeskus on ollut minulla vuodesta 1997. Kun tarjoutui mahdollisuus liittyä Coronariaan, tein sen enemmän kuin mielelläni. Tässä epävarmassa sote-tilanteessa on hyvä päästä yrittäjyydestä isomman organisaation huomaan. Olen iloinen, kun voin vielä tehdä asiakastyötä ja keskittyä siihen ilman yrittäjän paineita”, Sallan Kuntokeskus Oy:n yrittäjä Marja-Leena Määttä toteaa.

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 5076263
anu.karinen@coronaria.fi