footcare logo

Footcare®-pohjalliset - Sievi ja Coronaria yhteistyöhön

Ajankohtaista

Kaksi täysin suomalaista oman alansa huippuosaajaa aloittaa yhteistyön jalkaterveyden hyväksi. Terveys- ja kuntoutusyritys Coronaria ja jalkinevalmistaja Sievi tuovat markkinoille työturvallisuutta ja terveyttä parantavan kokonaisuuden: kaikkiin Sievin turva- ja ammattijalkineisiin on mahdollista saada jatkossa sertifioidut ortopediset FootCare®-pohjalliset.

ENSIMMÄISENÄ SUOMESSA SERTIFIOIDUT ORTOPEDISET FOOTCARE® POHJALLISET TURVA- JA AMMATTIJALKINEISIIN

Sievi on tehnyt mittavan kehitystyön varmistaakseen, että jalkine- ja pohjallismateriaalit täyttävät kaikki laatu- ja standardiluokitukset ja vaatimukset. Jotta jalkineen tyyppihyväksyntä säilyisi voimassa, myös ortopedisen pohjallisen on oltava sertifioitu käytettävän jalkineen kanssa. Ainutlaatuisessa yhteistyössä FootCare®:n kanssa tarjottavat yksilölliset ortopediset pohjalliset täyttävät nyt EN 20345 turvajalkinestandardin ja EN 20347 ammattijalkinestandardin vaatimukset. Vastaavanlainen yhteistyö on täysin ainutlaatuinen Suomessa. Näin varmistamme jalkineen käyttäjälle sekä työturvallisen että yksilöllisen jalkavaivoihin soveltuvan ratkaisun.

Nyt lanseerattavan yhteistyön kautta turva- ja ammattijalkineisiin saatavat ortopediset pohjalliset ovat jalkavaivoista kärsiville iso helpotus. Näiden ortopedisten pohjallisten ansiosta jalat voivat hyvin ja lisäksi ne ennaltaehkäisevät sekä hoitavat jalkavaivoja. Alaraajojen kipu ja oireet voivat olla seurausta virheasennoista, tapaturmista, lihasheikkoudesta tai vääränlaisista jalkineista. Tyypillistä on ylikuormittavasta, seisomapainotteisesta työstä johtuva kipu alaraajan ja selän alueella. Erilaiset krooniset sairaudet sekä synnynnäiset rakenteelliset tekijät asettavat erityisvaatimuksia hyvälle alaraajojen kunnolle ja toiminnalle. Virheasennot voivat oireilla muun muassa alaraajojen alueen rasitusvammoina, penikkatautina, jalkapöydän ja kantapään sekä polvien ja lonkkien kipuina, vaivaisenluuna.

”FootCare®-pohjalliset valmistetaan yksilöllisesti alaraajatutkimuksen pohjalta. Alaraajatutkimuksessa tutkitaan kattavasti alaraajojen rakennetta, toimintaa ja liikkumista. Coronarian fysioterapeutti Pentti Happosen kehittämät FootCare®-pohjalliset valmistetaan Suomessa”, Coronarian kuntoutuspalveluiden toimitusjohtaja Anu Karinen toteaa.

”Sievin Jalkine on tarjonnut Sievi Scanner -konseptia lähes 20 vuoden ajan. Sertifioidut Dual Comfort Plus -valmispohjalliset palvelevat edelleen erittäin hyvin suurinta osaa käyttäjistä. Nyt lanseerattavan ainutlaatuisen yhteistyön kautta tuomme merkittävän ratkaisun markkinoille tarjoamalla myös sertifioituja ortopedisia pohjallisia Sievin jalkineiden käyttäjille”, sanoo Sievin Jalkineen myyntijohtaja Teppo Kemppainen.

FootCare®-menetelmä hyödyntää Suomessa ainoana viimeisimmän teknologian mukaisia 3D-fotoskannereita. Pohjallinen valmistuu yhdestä kappaleesta millimetrin tarkasti ilman pettäviä saumoja ja rakenteita. Sitten se hiotaan käsityönä asiakkaan jalkineeseen sopivaksi.

Lue lisää: Footcare.fi

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
Puh: 040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi

Sievin Jalkine Oy
Markku Heikkilä
Myyntipäällikkö
Puh: 0400 669 200
markku.heikkila@sievi.com

Teppo Kemppainen
Myyntijohtaja
Puh: 040 547 1000
teppo.kemppainen@sievi.com