Mies fysioterapeutilla

Fysicos Oy osaksi Coronariaa

Ajankohtaista

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut 1.11.2019 Fysicos Oy:n kuntoutusliiketoiminnan. Kaupalla Coronarian kuntoutuspalvelut kasvattavat fysioterapiaosaamistaan ja laajentavat toimipaikkaverkostoa Raisioon.

Jo 27 vuotta toiminut Fysicos on erikoistunut fysioterapiassa tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapeuttiseen diagnosointiin ja hoitoon. Toimitusjohtaja Liisa Louhi-Rajamäki ja henkilökunta jatkavat Coronariassa työskentelyä ja tuottavat jatkossa terapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Olen jo parin vuoden ajan ajatellut, että myynti tulee ajankohtaiseksi jossain vaiheessa. Pidin tärkeänä sitä, että kuka sitten jatkajana olisikin, toiminnan pitää pysyä korkeatasoisena ja eettisesti fiksuna. Myyntiajatusta lisäsi myös sote-uudistuksen vimma viime hallituksen aikana: pelkäsin pienen yritykseni puolesta”, Liisa Louhi-Rajamäki kertoo ja jatkaa:

”Sitten Coronaria otti yhteyttä ja meidän ajatuksemme ja toimintamme sopivat mielestäni oikein hyvin yhteen. Fysicos saa myös näin isommat hartiat pystyäkseen myös tulevaisuudessa palvelemaan asiakkaitaan hyvin. Jään itse jatkamaan työtäni Fysicoksessa, ja saan jatkossa keskittyä enemmän fysioterapian tekemiseen, kun paperityöt jäävät toisille.”

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa monipuolisia kuntoutus- ja terapiapalveluja valtakunnallisesti jo yli 70 toimipisteessä 800 asiantuntijan voimin.

”Fysicos on arvostettu ja pitkään alueella toiminut palveluntuottaja. Olemme iloisia saadessamme Fysicosin Coronaria-perheeseen, osaksi moniammatillista joukkoamme. Kaupan myötä saamme fysioterapiaosaamista Raisioon sen ympäristökuntiin ja pystymme näin palvelemaan asiakkaitamme monipuolisemmin”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

LISÄTIETOJA:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi

Fysicos Oy
Liisa Louhi-Rajamäki
Toimitusjohtaja
02 437 3303
liisa.fysicos@pp.inet.fi