Coronarian naisfysioterapeutti hymyilee työskennellessään.

Fysikaalinen hoitolaitos Kunnoks Oy osaksi Coronariaa

Ajankohtaista

Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut 1.3.2020 Fysikaalinen hoitolaitos Kunnoks Oy:n liiketoiminnan. Kaupalla Coronaria laajentaa kuntoutuspalvelujensa toimipisteverkostoa Suomussalmelle.

Yrittäjä Minna Vikholm kertoo, että terveydenhuollossa tapahtuvat muutokset ja entistä kovemmat kilpailutukset aiheuttavat monenlaisia haasteita pienyrittäjälle. 

”Yhdistymisen myötä Coronariaan takanamme on laaja tuki ja osaaminen. Uskomme, että näin pystymme kehittämään toimintaamme paremmin ja turvaamme sekä yrityksen että työntekijöiden tulevaisuuden. Myös suomalaisuus ja yhteensopivat arvot Coronarian kanssa vaikuttivat oleellisesti kauppaan”, Vikholm sanoo.

Fysioterapeutit siirtyvät vanhoina työntekijöinä Coronariaan ja tuottavat jatkossa terapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin. 

”Moniammatillinen yhteistyö Kainuussa toimivien muiden coronarialaisten kanssa tulee varmasti lisääntymään ja koulutusmahdollisuudet parantuvat. Odotamme innokkaasti tulevaa ja tärkeä seikka on, että jatkamme toimintaamme entisellä, tutulla henkilökunnalla”, Vikholm toteaa.

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa monipuolisia kuntoutus- ja terapiapalveluja valtakunnallisesti jo lähes 100 toimipisteessä 1000 asiantuntijan voimin. 

”Tuotamme Kainuussa monialaisesti kuntoutus- ja psykologipalveluja. Kunnoks Oy on monipuolinen fysioterapian osaaja ja kaupan myötä pystymme palvelemaan entistä monipuolisemmin fysioterapia-asiakkaitamme Pohjois-Kainuussa. On ilo saada Kunnoks Oy:n fysioterapiaosaajat Coronaria-perheeseen osaksi moniammatillista joukkoamme”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi

Fysikaalinen hoitolaitos Kunnoks Oy
Minna Vikholm
Yrittäjä
050 367 2374
minna.vikholm@gmail.com