Lasten fysioterapia

FysioJärvenpää Oy osaksi Coronariaa

Ajankohtaista

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy on ostanut 1.3.2020 FysioJärvenpää Oy:n. Osakekaupalla Coronaria laajentaa Järvenpäässä palveluvalikoimaansa fysioterapialla. Coronarian palveluihin Järvenpäässä kuuluivat jo aiemmin puhe- ja toimintaterapia sekä Coronaria Uniklinikka.

Jo 14 vuotta toiminut FysioJärvenpää Oy tarjoaa monipuolisia fysioterapiapalveluja, ja henkilökunta on erikoistunut fysioterapiaan laajalti. Osaamista löytyy lasten ja nuorten sekä aikuisten neurologiseen kuntoutukseen, lymfaterapiaan, ratsastusterapiaan sekä tuki- ja liikuntaelimistön tutkimiseen ja hoitoon ortopedisen manuaalisen terapian koulutuksen avulla (OMT). 

Yrittäjä Jari Lahtinen kertoo, että yrityksen myyminen tuli ajankohtaiseksi terveydenhuoltoalalla tapahtuvan keskittymisen myötä. Yrittäjät ja koko henkilökunta siirtyvät vanhoina työntekijöinä Coronariaan ja tuottavat jatkossa terapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Liittymällä Coronarian leveämpien hartioiden suojaan voimme turvata paremmin ammattitaitoisen henkilökuntamme työtilanteen myös tulevaisuudessa. Coronariassa tärkeintä on samankaltainen arvomaailma, kuin mikä meillä FysioJärvenpäässä on aina ollut. Lisäksi laaja-alainen palvelutarjonta mahdollistaa työskentelemisen myös moniammatillisessa yhteistyössä. Suomalainen omistuspohja ja yrityksen syntyhistoria vaikuttivat merkittävästi päätöksentekoon. Jatkamme positiivisin ja uteliain mielin kohti tulevaisuutta Coronarian brändin alla”, yrittäjä Jari Lahtinen kertoo.

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa monipuolisia kuntoutus- ja terapiapalveluja valtakunnallisesti jo lähes 100 toimipisteessä 1000 asiantuntijan voimin. 

”Tuotamme Etelä-Suomessa monialaisesti kuntoutus- ja psykologipalveluja. FysioJärvenpää on monipuolinen fysioterapian osaaja ja kaupan myötä pystymme palvelemaan entistä monipuolisemmin fysioterapia-asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla. On ilo saada FysioJärvenpään fysioterapiaosaajat Coronaria-perheeseen osaksi moniammatillista joukkoamme”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi

FysioJärvenpää Oy
Jari Lahtinen
Yrittäjä
040 541 2326
jarilahtinen@kolumbus.fi