Coronarian naisfysioterapeutti hymyilee työskennellessään.

Fysioterapia Tuula Paasiaho Oy osaksi Coronariaa

Ajankohtaista

Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut 1.1.2020 Porissa toimivan Fysioterapia Tuula Paasiaho Oy:n liiketoiminnan. Kaupalla Coronaria kasvattaa fysioterapiaosaamistaan Porissa.

Fysioterapia Tuula Paasiahon toimipiste sijaitsee Meri-Porissa ja kaikki viisi fysioterapeuttia tekevät työtä sekä lapsi- että aikuisasiakkaiden parissa. He jatkavat Coronariassa työskentelyä ja tuottavat jatkossa terapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Olemme toimineet isojen lääkärikeskusten "katveessa", mutta löytäneet oman tapamme toimia tässä kilpailussa. Tämä tapa on ollut ihmisläheisyys ja asiakkaiden kuunteleminen. Pieni yritys on pystynyt muuntumaan ja vastaamaan nopeasti haasteisiin. Meidän ydinosaamisemme kärki on ollut pitkä toimiminen lasten fysioterapiassa ja moniammatilliset kontaktit sekä vahva kokemus ja kouluttautuminen myös tule-puolella. Olemme aina näkyneet mainonnassa kasvoillamme ja tulleet näin tutuksi koko Porin alueella”, vuodesta 1993 fysioterapia­yrittäjänä toiminut Tuula Paasiaho kertoo ja jatkaa:

”Olen tiedostanut vahvasti viime vuosina yhä nopeammaksi käyneen muutos- ja uudistumistarpeen. Sote-uudistus lykkääntyi, mutta siitä huolimatta ei laakereille voi jäädä lepäämään. Usko siihen, että yritykseni fysioterapiatoiminta kehittyy jatkossa hyvissä käsissä on vahva ja taloudellisen vastuun antaminen isommille hartioille on helpottavaa. Olen oikein tyytyväinen päätökseeni ja siitä, että jatkossa kuulumme Coronariaan.”

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa monipuolisia kuntoutus- ja terapiapalveluja valtakunnallisesti jo yli 70 toimipisteessä 800 asiantuntijan voimin. 

”Tuotamme Satakunnassa monialaisesti kuntoutus- ja psykologipalveluja. Fysioterapia Tuula Paasiaho on vahva neurologisen fysioterapian ja lasten fysioterapian osaaja ja kaupan myötä pystymme palvelemaan entistä monipuolisemmin fysioterapia-asiakkaitamme Porissa. On ilo saada Fysioterapia Tuula Paasiaho Coronaria-perheeseen osaksi moniammatillista joukkoamme”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi

Fysioterapia Tuula Paasiaho Oy
Tuula Paasiaho
Yrittäjä
040 078 6981
tuula.paasiaho@fysiopaasiaho.fi