Coronaria Kuntokuopion vastaanoton asiantuntijat.

Fysioterapiasta apua kuntoutumiseen

Ajankohtaista Caset

Coronarian omistama Kunto Kuopio Oy tarjoaa muun muassa fysioterapiaa, hierontaa ja akupunktiohoitoja. Juha Kinnuselle yritys on toteuttanut kuntoutuspalveluja sen jälkeen, kun hänen reisiluunsa murskaantui liikenneonnettomuudessa. Coronarian tyytyväisiin asiakkaisiin kuuluu myös ammatikseen lentopalloa pelaava Jukka Lehtonen.

Jukka on ollut Coronarian asiakas jo neljättä vuotta, ja hän on käyttänyt muun muassa Coronarian hieronta- ja fysioterapiapalveluja. Asiakkuus on ollut olennaista ammattilaisurheilijan palautumisen ja optimaalisen harjoittelun kannalta.

– Meille tehtiin täällä lihastasapainokartoitus, joka on antanut osviittaa fysiikkaharjoittelulle. Treenaaminen ja palautuminen on täysin mahdotonta, jos lihashuollosta ei pidetä kiinni, Jukka selventää.

Kokonaisvaltaista hoitamista

– Reisiluuni murskaantui liikenneonnettomuudessa, ja siitä toipuminen on ollut pitkä prosessi. Vaikka jalasta ei tulekaan entisen veroista, liikkuminen ja todennäköisesti myös töihin palaaminen on vielä mahdollista, maanrakennusalan yrittäjänä toiminut Juha kertoo.

Syy sille, että Juha valitsi juuri Coronarian, oli yrityksen tarjoama harjoittelu Alter G -juoksumatolla. Kuntouttaminen on tuottanut tulosta, ja Juha on tämänhetkiseen tilanteeseen ja kokonaisvaltaiseen hoitoon todella tyytyväinen.

– Painokevennetyllä juoksumatolla, Alter G:llä, harjoitteleminen on ollut todella ratkaisevaa. Jos täältä ei saa apua niin ei sitten mistään, Juha sanoo.

Asiakkaisiin suhtaudutaan tapauskohtaisesti

Sekä Juha että Jukka kiittävät Coronariaa hyvästä asiakaspalvelusta, hyvistä tiloista sekä hoidon laadusta ja sen tarkkailusta. Palveluista on hyötyä myös muillekin kuin kuntoutujille ja ammattiurheilijoille, koska kaikkiin asiakkaisiin suhtaudutaan tapauskohtaisesti.

– Kuopio-aikanani olen käyttänyt ainoastaan tätä hoitolaitosta, ja muualla ei ole tarvinnut käydä. Täältä löytyy aina oikea ihminen ja apu vaivaan kuin vaivaan, Jukka kiittää.