Nainen tietokoneella kännykkä kädessä

Googlen tekemä muutos Gmail-osoitekäytänteisiin vaikuttaa Coronarian ajanvarausviesteihin

Ajankohtaista Uutiset

Google on tehnyt muutoksen Gmail-osoitekäytäntöihinsä, jonka seurauksena sähköpostiliikenne ei välttämättä ohjaudu oikealle henkilölle.

Ennen tehtyä muutosta kaksi eri henkilöä on voinut luoda muuten samansisältöisen sähköpostiosoitteen sillä erotuksella, että toisessa osoitteessa on piste, jossain kohti osoitetta ja toisessa ei, esimerkiksi matti.malli@gmail.com ja mattimalli@gmail.com -osoitteet. Tehdyn muutoksen jälkeen näiden pisteellisten osoitteiden omistajuus kuuluu yhdelle henkilölle, eli esimerkkitapauksen mukaan mattimalli@gmail.com -osoitteen omistaja omistaa myös matti.malli@gmail.com -osoitteen. Tästä johtuen matti.malli@gmail.com -osoitteeseen kuuluva viesti ohjautuu osoitteeseen mattimalli@gmail.com.

Asiakas on antanut Coronarialle oikean sähköpostiosoitteensa, mutta Googlen tekemän muutoksen takia Gmail-ohjaa viestin väärin. Tämän vuoksi ajanvarausviestit eivät välttämättä ohjaudu oikealle asiakkaalle. Ajanvarausviesteissä kerromme, kenelle aika on varattu ja milloin, sekä asiakaspalvelun yhteystiedot. Viestistä ei käy ilmi, mihin palveluun aika on varattu.

Suosittelemme asiakkaitamme ottamaan käyttöön sähköpostisoitteen, joka ei sisällä pisteitä. Lue aiheesta lisää Googlen ohjeesta >