Potilas makaa hammaslääkärin tuolissa.

Hyrylän Hammaslääkäriasema osaksi Coronaria Hammasklinikkaa – korkealuokkainen hammashoito ja tuttu palvelu säilyvät ennallaan 

Ajankohtaista Uutiset

Coronaria Hammasklinikka Oy:n toiminta laajenee Tuusulaan, kun Hyrylän Hammaslääkäriasema tulee liiketoimintakaupan kautta osaksi Coronaria Hammasklinikkaa. Liiketoimintakauppa astuu voimaan 1.2.2024. Kaupan myötä Hyrylän Hammaslääkäriaseman toiminta ja asiakkaat siirtyvät Coronaria Hammasklinikan hoidettavaksi. 

”Jatkamme hyvillä mielin toimintaa osana Coronaria Hammasklinikkaa. Omistajanvaihdos antaa meille enemmän aikaa keskittyä itse potilastyöhön, sillä vastaanoton pyörittäminen on aiemmin vienyt aikaa asiakastyöltä. Asiakkaalle muutoksia ei tule hoitoon, sillä samat tekijät jatkavat normaalisti tutussa osoitteessa jatkossakin”, toteavat Isabelle Manner ja Antti Hietala Hyrylän Hammaslääkäriasemalta. 

Hoitoa saa jatkossakin tutuilta ammattilaisilta 

Hyrylän Hammaslääkäriasema on perustettu vuonna 1986. Hammaslääkäriasemalla työskentelee tällä hetkellä 11 suun terveyden asiantuntijaa. Kaupan myötä Hyrylän hammaslääkäriaseman henkilökunta ja ammatinharjoittajat siirtyvät Coronarian palvelukseen.  

Hyrylän hammaslääkäriaseman nykyisille asiakkaille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan hoitoa saa jatkossakin tutuilta ammattilaisilta samassa tutussa osoitteessa. Myös toimipisteen puhelinnumero pysyy samana. 

Täyden palvelun hammashoito jatkuu Hyrylässä 

”Hyrylän hammaslääkäriasema on jo pitkään tarjonnut täyden palvelun tasokasta hammashoitoa alueen asukkaille. Hyrylässä on esimerkiksi hyödynnetty uusinta teknologiaa hoidossa sekä tuotu asukkaiden saataville kattavat kuvantamispalvelut. Hyrylän hammaslääkäriasema täydentää Coronaria Hammasklinikan ketjua erinomaisesti, sillä meidät tunnetaan luotettavana, laadukkaana ja mutkattomana kotimaisena toimijana. Haluamme varmistaa korkealuokkaisen hammashoidon saatavuuden Hyrylässä jatkossakin”, toteaa Coronaria Hammasklinikan toimitusjohtaja Mikko Lappalainen

”Hyrylän hammaslääkäriaseman laajan osaamisen ja erikoisasiantuntijuuden kautta pystymme tarjoamaan monipuolisesti hammashoitoa, kuten oikomishoitoa, niin aikuisille kuin lapsille, jos haluttua palvelua ei ole mahdollista saada julkisesta terveydenhuollosta” Lappalainen jatkaa.  

Kotimaisella Coronaria Hammasklinikka -ketjulla on tällä hetkellä parikymmentä modernia hammasklinikkaa Helsingistä Kuusamoon. Huolehdimme suun terveydestä laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Haluamme olla pitkäaikainen luottokumppani hammashoidossa ja omalta osaltamme edistää suomalaista suun terveyttä.  

Lisätiedot: 

Mikko Lappalainen 
Toimitusjohtaja 
Coronaria Hammasklinikka Oy 
p. 040 5737 912, mikko.lappalainen(at)coronaria.fi