Dosentti Miikka Peltomaa pitämässä Unen yleisöluentoa.

Hyvä uni tulee Järvenpäähän -yleisöilta 23.5.2019 Järvenpää-talossa

Ajankohtaista

Coronaria Uniklinikan hyvän unen yleisöiltakiertue saapuu Järvenpäähän torstaina 23. toukokuuta, kun Coronaria järjestää maksuttoman Hyvä uni tulee Järvenpäähän -yleisöillan Järvenpää-talossa. Samalla vietetään Coronaria Uniklinikan Järvenpään toimipisteen avajaisia. Ohjelmassa on muun muassa tietoiskuja paremmasta unesta ja uniapnean CPAP-hoidosta. 

Coronaria Uniklinikan Järvenpään toimipiste on entinen Korvalääkärikeskus Aino, joka on toiminut Järvenpäässä 10 vuoden ajan. Yksikön vastaavana lääkärinä jatkoi korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri Miikka Peltomaa, jolla on erittäin laaja ja monipuolinen osaaminen sekä kokemus uniapnean diagnosoinnista ja hoidosta. 

”Miikka Peltomaa ja koko Korvalääkärikeskus Ainon organisaatio ovat tehneet pitkäjänteistä työtä uniapneapotilaiden diagnosoinnin ja hoidon parissa. Korvalääkärikeskus Ainon toiminta vahvistaa Coronaria Uniklinikan asemaa valtakunnallisena ja kokonaisvaltaisena unihäiriöiden diagnosoijana ja hoitajana”, toteaa Coronaria Erikoissairaanhoidon johtaja Ulla Näpänkangas.

”Pitkät asiakassuhteet niin yksityisten, yritysten kuin julkisten toimijoiden kanssa ovat luoneet vahvan pohjan Ainon toiminnalle. Uniklinikan laajentuminen Järvenpäähän mahdollistaa yhä useammalle onnistuneen uniapnean ja unihäiriöiden hoidon, mikä vaikuttaa potilaan hyvinvointiin ja terveyteen merkittävällä tavalla”, kertoo Miikka Peltomaa.

Coronaria Uniklinikka tarjoaa kokonaisvaltaista unihäiriöiden hoitoa, ja sen palveluvalikoimaan kuuluvat unihäiriöiden ja uniapnean diagnosointi ja hoito, verkkovalmennukset ja vireystilamittaukset. Coronaria Uniklinikalla hoito perustuu asiakkaan yksilölliseen kohtaamiseen, korkealaatuiseen unen tutkimiseen ja vankkaan, nykyaikaiseen lääketieteelliseen osaamiseen. Lue lisää osoitteessa www.coronariauniklinikka.fi.

Yleisöillan ohjelma:

17.00 Tilaisuus alkaa

17.30 Tietoisku: Uni ja hyvinvointi – näin nukut paremmin, unilääkärin vinkit parempaan uneen - dosentti, unilääkäri Henri Tuomilehto

18.15 Tietoisku: Tietoisku: Kuorsaus ja uniapnea – Myrkkyä makuuhuoneessa - dosentti, korva- nenä- ja kurkkusairauksien erikoislääkäri Miikka Peltomaa

19.30 Tilaisuus päättyy

Tietoiskujen lisäksi osallistujat pääsevät tekemään unitestin, jolla saa suuntaa-antavan arvion nukkumisesta ja palautumisesta. Lisäksi CPAP-laitepisteellä voi sovittaa CPAP-maskia, ja unihoitaja vastaa kysymyksiin. Tilaisuudessa tarjolla terveellisiä smoothieita.

Lämpimästi tervetuloa!