Lasten fysioterapia

Jyväskyläläiset FT Liikuttava Oy ja Pajan Toimiva Oy osaksi Coronariaa

Ajankohtaista

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Medica Oy on ostanut 1.10.2019 FT Liikuttava Oy:n liiketoiminnan ja niin ikään Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Contextia Oy on ostanut 1.10.2019 Pajan Toimiva Oy:n liiketoiminnan.

Vuonna 1999 perustetut FT Liikuttava on erikoistunut lasten fysioterapiaan ja Pajan Toimiva tarjoaa toimintaterapiaa ja psykoterapiaa. Molempien yritysten henkilökunta jatkaa Coronariassa työskentelyä ja tuottaa jatkossa terapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Pajan Toimiva Oy ja FT Liikuttava Oy ovat toimineet saman katon alla yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Näinä vuosina olemme yhdessä opetelleet moniammatillista yhteistyötä ja kokonaisvaltaista työotetta. Halusimme toteuttaa yhdessä myös liittymisen osaksi Coronarian laajaa palveluverkostoa. Coronaria tuntui moniammatillisesta historiastaan johtuen sopivalta vaihtoehdolta ja neuvottelujen edetessä hyvä keskusteluyhteys yritykseen vahvisti tuntumaa ja sai tekemään päätöksen liiketoimintakaupasta”, kertovat yrittäjät Päivi Raitanen ja Heli-Maija Rajaniemi ja jatkavat:

”Yrittäjänä toimiminen on ollut mielenkiintoista ja hyvää aikaa, mutta nyt on tullut hetki päästää irti kaikista yrittäjyyteen liittyvistä vaatimuksista ja velvoitteista. On vapauttavaa saada keskittyä terapiatyöhön Coronarian työntekijöinä ja jättää yrittäjyyden tuomat huolet ison yrityksen ammattilaisten huomaan.”

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa monipuolisia kuntoutus- ja terapiapalveluja valtakunnallisesti jo yli 70 toimipisteessä 800 asiantuntijan voimin.

”Kauppojen myötä saamme lisää erityisosaamista ja Keski-Suomen vahvistusta toimintaterapiaan sekä lasten fysioterapiaan. On ilo saada FT Liikuttava Oy ja Pajan Toimiva Oy Coronaria-perheeseen osaksi moniammatillista joukkoamme”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi

Pajan Toimiva Oy
Päivi Raitanen
Yrittäjä, toimintaterapeutti, psykoterapeutti
050 545 7780
paivi.raitanen@terapiapaja.info

FT Liikuttava Oy
Heli-Maija Rajaniemi
Yrittäjä, fysioterapeutti, tanssi-liiketerapeutti
050 340 4643
heli-maija.rajaniemi@terapiapaja.info