Coronarian naishammaslääkäri työssään.

Keravalaisesta Sympatumista tuli Coronaria Hammasklinikka

Ajankohtaista

Coronarian hammasklinikkaverkosto laajeni Keravalle, kun Coronaria osti vuonna 1990 perustetun Terveystalo Sympatumin liiketoiminnan.

”Ensimmäisestä tapaamisesta lähtien on ollut hyvä fiilis Coronarian kanssa”, sanoo hammaslääkäri ja yksi Sympatumin entisistä omistajista Merja Kortelainen.

Kortelaiselle Coronarian kotimaisuus ja yrityksen pohjoiset juuret merkitsivät paljon.

”Coronaria tuntui heti realistiselta ja sopivalta vaihtoehdolta. Ensimmäinen Coronariasta tullut kontakti oli ihan mahtava ja meitä kohdeltiin heti hyvin. Olin sitä mieltä, että tämä on meidän tuleva kumppani.”

Coronarian tavoitteena on luoda Suomeen aidosti asiakaslähtöinen hammasklinikkaketju.

”Hammashoidon yksityismarkkina kaipaa ravistelua. Nykyiset isommat toimijat ovat mielestäni vieneet ketjumaisuuden väärään suuntaan. Coronarian tarkoituksena on tuoda asiakkaille vaihtoehto, jossa asiakkaasta aidosti välitetään ja palvelun hinta perustuu vain asiakkaan hyväksi tehtyyn hoitoon eikä ylimääräisiä toimistomaksuja peritä. Sympatum on toiminut saman arvomaailman mukaisesti jo pitkään ja tästä johtuen olemme innoissamme saadessamme aloittaa yhteistyön Sympatumin asiantuntijoiden kanssa”, toteaa Coronaria Hammasklinikan eteläisen Suomen aluejohtaja Soile Malmberg.

”Kiitän kaikkia asiakkaita, joista osa on ollut potilaana jo lähes 30 vuotta. Toivon, että kaikki jatkaisivat samalla tavalla käyntiä. Olen varma siitä, että henki mikä klinikalla on ollut, tulee säilymään. Esimerkiksi meillä ei ole koskaan ollut palvelumaksuja, eikä niitä tule Coronarian mukana”, Kortelainen toteaa.

Coronaria järjestää kesäkuussa Keravan hammasklinikalla avoimet ovet, jolloin vanhoilla ja uusilla asiakkailla on mahdollisuus tulla tutustumaan toimintaan ja tapaamaan henkilöstöämme. Tiedotamme avoimista ovista tarkemmin erikseen.

LISÄTIETOJA:

Coronaria Terveyspalvelut
Aluejohtaja
Soile Malmberg
soile.malmberg@coronaria.fi