Kaupungin yläpuolelta otettu ilmakuva.

KTM Teemu Mattila Coronaria Erikoissairaanhoito Oy:n liiketoimintajohtajaksi

Ajankohtaista

Coronaria Erikoissairaanhoito Oy vahvistaa organisaatiotaan ja jakaa nykyiset liiketoiminta-alueensa uudelleen. Uudeksi liiketoimintajohtajaksi perustason erikoissairaanhoidon kokonaisuuksien ja diagnostisten palvelujen alueelle on nimitetty 2.9.2019 alkaen KTM Teemu Mattila

Erikoissairaanhoidon kokonaisuudesta aiemmin vastanneen LT Ulla Näpänkankaan vastuulla ovat jatkossa silmätautien erikoisalaan kuuluvat palvelut, Coronaria Analyysipalvelut ja Coronaria Uniklinikka. 

Lisäksi koko Coronaria-konsernin lääketieteellistä ohjausta vahvistetaan nimittämällä lääketieteelliseksi johtajaksi dosentti Jukka Perälä

Teemu Mattila siirtyy Coronariaan Terveystalosta, jossa hän toimi viimeisimmässä tehtävässään liiketoimintajohtajana ja Attendo Terveyspalvelut Oy:n johtoryhmän jäsenenä. Aiemmin hän on työskennellyt Attendolla erilaisissa johtotehtävissä. 

“On erittäin mielenkiintoista tulla osaksi kehittyvää ja dynaamista terveydenhuoltoalan yritystä. Coronarialla on hyvä suhde lääkäreihin ja terveydenhuollon ammattilaisiin, yksityisiin ja julkisiin asiakkaisiin sekä potilasasiakkuuksiin”, sanoo Teemu Mattila ja jatkaa:

”On hienoa päästä kehittämään yhdessä Coronarian ammattilaisten kanssa tätä vastuullani olevaa kokonaisuutta ja päästä vastaamaan terveydenhuollon haastaviin ja muuttuviin tulevaisuuden tarpeisiin.” 

Lisätietoja antavat: 

Toimitusjohtaja Teppo Lindén 
Coronaria Oy 
puh. 040 068 4119 
teppo.linden@coronaria.fi

Liiketoimintajohtaja Teemu Mattila 
puh. 040 557 2061