Mies fysioterapeutilla

Kunnonkeskus Pieksämäki Oy:n fysioterapialiiketoiminta osaksi Coronariaa

Ajankohtaista

Coronaria Fysioterapia Oy ostaa 1.3.2020 Kunnonkeskus Pieksämäki Oy:n fysioterapialiiketoiminnan. Kauppaan eivät kuulu Kunnonkeskus Pieksämäki Oy:n liikunta- ja hyvinvointipalvelut. Kaupalla Coronaria laajentaa kuntoutuspalvelujensa toimipisteverkostoa Pieksämäelle.

Vuonna 1995 perustettu Kunnonkeskus Pieksämäki Oy tarjoaa monipuolisia ja asiantuntevia fysioterapiapalveluja, kuten tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, MDT-fysioterapia ja ikääntyvien fysioterapia. 

Fysioterapeutit siirtyvät vanhoina työntekijöinä Coronariaan ja tuottavat jatkossa terapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Coronaria on kehittyvä ja eteenpäin menevä yritys ja sillä on kotimainen omistus, joten fysioterapialiiketoimintamme pääsee hyviin käsiin. Kunnonkeskukselle jää liikunta- ja hyvinvointipalvelut, joita meillä on tarkoitus kehittää ja meillä on jo suunnitelmia siihen”, yrittäjä Jaana Leskinen kertoo.

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa monipuolisia kuntoutus- ja terapiapalveluja valtakunnallisesti jo yli 70 toimipisteessä 800 asiantuntijan voimin. 

”Tuotamme Savossa monialaisesti kuntoutus- ja psykologipalveluja. Kunnonkeskus Pieksämäki on monipuolinen fysioterapian osaaja ja kaupan myötä pystymme palvelemaan entistä monipuolisemmin fysioterapia-asiakkaitamme Etelä-Savossa. On ilo saada Kunnonkeskuksen fysioterapiaosaajat Coronaria-perheeseen osaksi moniammatillista joukkoamme”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi

Kunnonkeskus Pieksämäki Oy
Jaana Leskinen 
Yrittäjä
0500 579 509
jaana.leskinen@kunnonkeskus.fi