Pida huolta isasta - anna lahjakortti fysioterapiaa!

Kuusamon Fysioterapia osaksi Coronariaa

Ajankohtaista

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut 1.10.2019 Kuusamon Fysioterapia Oy:n liiketoiminnan. Kauppa täydentää Coronarian Kuusamon fysioterapiapalveluita. 

Vuonna 1984 perustetulla Kuusamon Fysioterapialla on osaamista neurologisessa fysioterapiassa ja psykofyysisessä fysioterapiassa. Henkilökunta jatkaa Coronariassa työskentelyä ja tuottaa jatkossa terapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Kuusamon Fysioterapiassa on päivänpaistetta jatkossakin. Yritys on toiminut pitkään ja henkilökunta on sitoutunutta ja osaavaa. Kun eläkeikä alkaa lähestyä, piti miettiä, mikä on yrityksen tulevaisuus ja yhdeksi vaihtoehdoksi nousi myynti Coronarialle, jota omistaa Suomen valtiokin. Se herätti luottamusta toiminnan jatkumiseen kotimaisena, suomalaista työtä arvostavana. Luottamusta herätti myös työntekijöiden siirtyminen vanhoina työntekijöinä Coronariaan”, yrittäjä Anne Norri kertoo ja jatkaa:

”Kilpailu esimerkiksi Kelan tai Oysin terapian tuottajana on koko ajan kiristynyt, mutta halu tehdä tätä hienoa työtä fysioterapeuttina ei ole vähentynyt! On helpottavaa saada jatkossa keskittyä siihen, mitä osaa ja jättää kilpailutuksen sen osaajille. Haluamme edelleen palvella paikallisesti paikallisia asiakkaita. Te teette työmme mahdolliseksi. Tavataan jatkossakin tutussa paikassa tuttujen terapeuttien luona!”

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa monipuolisia kuntoutus- ja terapiapalveluja valtakunnallisesti jo yli 70 toimipisteessä 800 asiantuntijan voimin.

”Kaupan myötä saamme lisää erityisosaamista ja Koillismaalla vahvistusta fysioterapiaan. On ilo saada Kuusamon Fysioterapia Coronaria-perheeseen osaksi moniammatillista joukkoamme”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

LISÄTIETOJA:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi 

Kuusamon Fysioterapia Oy
Anne Norri
Yrittäjä
045 633 7161
anne.norri@kuusamonfysioterapia.fi