Lasten fysioterapia

Lasten ja Nuorten Kuntoutus Tria Oy osaksi Coronariaa

Ajankohtaista

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut 28.2.2019 Lasten ja Nuorten Kuntoutus Tria Oy:n. Vaasan johtava lastenfysioterapiaan erikoistunut Tria Oy täydentää Coronarian kuntoutuspalveluiden kasvavaa toimipisteverkostoa Pohjanmaalla.

Leena Kurtti ja henkilökunta jatkavat Coronariassa työskentelyä ja tuottavat fysioterapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Viime vuosina on tapahtunut suuria muutoksia fysioterapian palveluntuottajien kannalta. Kela-kilpailutukset, palvelusetelien käyttöönotto myös lasten fysioterapiassa ja Kanta-arkistoon liittyminen ovat olleet haasteellisia koko työyhteisölle. Nyt tapahtuvan yrityskaupan johdosta Tria Oy pystyy entistä paremmin vastaamaan edellä mainittuihin haasteisiin ja tarjoamaan laadukasta fysioterapiaa asiakkaillemme”, yrittäjä Leena Kurtti kertoo.

Coronaria tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja valtakunnallisesti ja neurologisen kuntoutuksen lisäksi panostaa fysioterapiassa vahvasti muun muassa tuki- ja liikuntaelinkuntoutukseen, seniorifysioterapiaan ja äitiysfysioterapiaan.

”Olemme ylpeitä, että saamme mukaan tiimiimme pitkänlinjan kokeneita lasten- ja aikuisten fysioterapian huippuammattilaisia. Rakennamme parhaillaan avokuntoutuspalvelua, jossa kuntoutusyksiköistämme saa palvelua kaikista fysioterapian erityisaloilta, puhe-ja toimintaterapiaa sekä psykologisia palveluja. Asiantuntijamme täydennyskouluttautuvat erittäin paljon, mikä on vahvin kilpailuvalttimme moniammatillisuuden ja toimivien kuntoutustilojen lisäksi”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi