Lasten fysioterapia

Lasten terapia Verso osaksi Coronariaa

Ajankohtaista

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut 28.2.2019 Lasten terapia Verson liiketoiminnan. Espoossa toimiva Lasten terapia Verso on erikoistunut tuottamaan vauvaikäisten, lasten ja nuorten fysio- ja toimintaterapiapalveluita. Kauppa täydentää Coronarian fysio- ja toimintaterapiaosaamista Uudellamaalla.

Vuodesta 2004 alkaen toimineen Verson liiketoiminta siirtyi 1.3.2019 Coronaria Fysioterapialle. Yrittäjä Tanja Hänninen ja henkilökunta jatkavat Coronariassa työskentelyä ja tuottavat jatkossa fysioterapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin. Verson Espoon keskuksessa sijaitsevat toimitilat säilyvät ennallaan.

”Toimintamme perustuu vahvasti asiakkaidemme erityistarpeisiin, ja kaikilla terapeuteillamme on yli kymmenen vuoden työkokemus lasten terapiatyöstä niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Kaikki terapeuttimme panostavat jatkuvaan ammattitaitoa syventävään koulutukseen ja tekevät työtä suurella sydämellä. Liittymällä mukaan osaksi kotimaista Coronariaa vahvistamme merkittävästi resurssejamme. Tämä takaa asiakkaillemme ja kokeneelle henkilökunnallemme parhaat edellytykset terapiapalveluiden tuottamiseen myös tulevaisuudessa”, yrittäjä Tanja Hänninen kertoo.

Coronaria tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja valtakunnallisesti ja neurologisen kuntoutuksen lisäksi panostaa fysioterapiassa vahvasti muun muassa tuki- ja liikuntaelinkuntoutukseen, seniorifysioterapiaan ja äitiysfysioterapiaan.

”Olemme ylpeitä, että saamme mukaan tiimiimme pitkänlinjan kokeneita lasten- ja nuorten fysio- ja toimintaterapian huippuammattilaisia. Rakennamme parhaillaan avokuntoutuspalvelua, jossa kuntoutusyksiköistämme saa palvelua kaikista fysioterapian erityisaloilta, puhe-ja toimintaterapiaa sekä psykologisia palveluja. Asiantuntijamme täydennyskouluttautuvat meillä erittäin paljon, mikä on vahvin kilpailuvalttimme moniammatillisuuden ja toimivien kuntoutustilojen lisäksi”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi

Lasten terapia Verso
Tanja Hänninen
Yrittäjä
040 745 8207
tanjafysioterapia@gmail.com