Terapeutti ja tyttöasiakas putken päällä

Oululainen Terapiapaja osaksi Coronariaa

Ajankohtaista

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Terameri Oy on ostanut 1.5.2019 Terapiapaja Oy:n liiketoiminnan.

Terapiapaja on tunnettu ja erittäin korkealaatuinen kuntoutustalo Pohjois-Pohjanmaalla. Yritys on laajentanut toimintaa myös muille paikkakunnille, kuten Turkuun ja Seinäjoelle, joissa nyt voimme yhdistää voimamme ja tuottaa entistä monipuolisemmalla osaamisella toimintaterapiaa eri ikäisille asiakkaillemme.

Henkilökunta jatkaa Coronariassa työskentelyä ja tuottaa toimintaterapiapalveluja jatkossa yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Terveydenhuolto on muutoksessa, ja nämä muutokset vaikuttavat yritysten uudistumiseen, muuttumiseen sekä kehittymiseen. Yhteistyön avulla voimme kehittää Terapiapaja Oy:ssa toimintaamme ja osaamistamme huipputiiminä paremmin sekä mahdollistaa asiakkaillemme monipuolisemmat kuntoutuspalvelut. Coronaria on kotimainen toimija ja tuntee kuntoutuksen kenttää koko Suomen alueelta. Tämä mahdollistaa meidän eri puolilla maata olevien toimipisteiden kehittämisen. Yhteistyön kautta voimme vastata tulevaisuuden kuntoutushaasteisiin yhä paremmin”, yrittäjä Sari Hietala kertoo.

Coronaria tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja valtakunnallisesti, ja kauppa vahvistaa Coronarian toimintaterapiaosaamista.

”Terapiapaja on meille tärkeä uusi yhteistyökumppani ja olemme iloisia, että saamme jatkaa vaikuttavaa kuntoutustyötä yhdessä sen asiantuntijoiden kanssa. Yhdessä olemme vahvoja kuntoutusmarkkinan ja muun toimintaympäristön muutoksessa. Asiantuntijoitamme täydennyskoulutetaan erittäin paljon, mikä on vahvin kilpailuvalttimme moniammatillisuuden ja toimivien kuntoutustilojen lisäksi”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

LISÄTIETOJA:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi

Terapiapaja Oy
Sari Hietala
Yrittäjä
040 501 4367
sari@terapiapaja.fi