Mies fysioterapeutilla

Oulun Mediterapian kuntoutusliiketoiminta ja Kiifys Oy osaksi Coronariaa

Ajankohtaista

Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut Kiifys Oy:n liiketoiminnan ja Coronaria Terameri Oy on ostanut Oulun Mediterapia Oy:n kuntoutusliiketoiminnan 1.8.2019. Kaupat vahvistavat Coronarian terapiaosaamista Pohjois-Pohjanmaalla.

Kiiminkiläinen Kiifys Oy osaksi Coronariaa

Noin 30 vuotta toimineella Kiifysillä on toimipaikat Kiimingissä, Pudasjärvellä ja Jäälissä. Yrittäjä Mari Halkola ja henkilökunta jatkavat Coronariassa työskentelyä ja tuottavat jatkossa fysioterapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Yhteiskuntamme terveydenhuolto ja kuntoutuspalvelut elävät haasteellista aikaa, mihin haluamme vastata laajalla erikoisosaamisellamme. Alkavalla Coronaria-yhteistyöllä saamme tarjottua asiakkaillemme kattavamman ja monipuolisemman moniammatillisen kokonaisuuden, jolla turvaamme myös entistä paremmin sekä yrityksen että työntekijöidemme tulevaisuuden. Erityisen tärkeää meille on Coronarian 100 prosenttinen suomalaisuus”, iloitsee Coronariaan siirtyvä Mari Halkola.

”Kiifys on meille tärkeä uusi yhteistyökumppani Pohjois-Pohjanmaalla ja olemme iloisia, että saamme jatkaa vaikuttavaa kuntoutustyötä yhdessä sen asiantuntijoiden kanssa. Yhdessä olemme vahvoja kuntoutusmarkkinan ja muun toimintaympäristön muutoksessa. Asiantuntijoitamme täydennyskoulutetaan erittäin paljon, mikä on vahvin kilpailuvalttimme moniammatillisuuden ja toimivien kuntoutustilojen lisäksi”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

Oulun Mediterapia Oy:n kuntoutusliiketoiminta osaksi Coronariaa

Vuonna 2004 perustettu Oulun Mediterapia tarjoaa fysioterapiaa, toimintaterapiaa ja psykoterapiaa, ja on kuulunut Rokua-konserniin vuodesta 2013 alkaen.

Heidän terapeuttinsa ovat erikoistuneet muun muassa Fascial Manipulation -hoitoihin ja OMT-fysioterapiaan. Henkilökunta jatkaa Coronariassa työskentelyä ja tuottaa jatkossa terapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Coronarian yhteydenoton myötä päädyimme tarkistamaan strategiaamme ja päätimme myydä Coronarialle Mediterapian kuntoutusliiketoiminnan ja keskittyä Oulun talousalueella jatkossa yritykseen jäävän Sport-liiketoiminnan edelleen kehittämiseen. Kaupalla ei ole vaikutusta Rokuan Kuntoutus Oy:n kuntoutus- ja kylpylähotelliliiketoimintaan Rokualla”, Rokua-konsernin toimitusjohtaja Heli Kaikkonen toteaa.

”Vahvistamme kaupalla fysioterapian, toimintaterapian ja psykoterapian erityisosaamistamme Oulun seudulla. Saamme muun muassa vahvaa erityisosaamista tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntoutukseen, joka on Oulun Mediterapialla alan huippua”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi