Pieksämäen Uuskunto Ky osaksi Coronariaa

Ajankohtaista Tiedotteet

Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut 1.12.2020 Pieksämäen Uuskunto Ky:n liiketoiminnan. Kaupalla Coronaria vahvistaa kuntoutuspalvelujensa tarjontaa Pieksämäellä.

Yrittäjät Marketta Lamberg ja Eira Manninen jatkavat Coronariassa työskentelyä ja tuottavat jatkossa terapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön aloittamiseen kotimaisen Coronarian kanssa. Fysioterapia-ala on mielenkiintoinen ja haastava. Haluamme jatkossa keskittyä asiakkaidemme laadukkaaseen kuntouttamiseen ja siinä kehittymiseen. Kilpailun kiristyminen ja sote-uudistuksen arvoituksellisuus huolestuttivat yrittäjinä, joten ratkaisu oli meille helppo”, yrittäjät Marketta Lamberg ja Eira Manninen kertovat.

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa monipuolisia kuntoutus- ja terapiapalveluja valtakunnallisesti jo yli 80 toimipisteessä yli 800 asiantuntijan voimin.

”Tuotamme Pieksämäellä monialaisesti kuntoutuspalveluja. Pieksämäen Uuskunto on vahva monialaisen fysioterapian osaaja, jolla on pitkät perinteet paikkakunnalla. Kaupan myötä pystymme palvelemaan entistä monipuolisemmin fysioterapia-asiakkaitamme Pieksämäellä. On ilo saada Pieksämäen Uuskunto Coronaria-perheeseen osaksi moniammatillista joukkoamme”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden toimitusjohtaja Anu Karinen toteaa.

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi

Pieksämäen Uuskunto Ky
Marketta Lamberg
Yrittäjä
040 550 5259
marketta.lamberg@uuskunto.fi

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys, jonka tarjontaan kuuluvat monipuoliset kuntoutuksen, perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palvelut. Koska Coronarian tuottamat palvelut ovat kotimaisia ja olemme kotimainen yritys, meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.