Mies fysioterapeutilla

Savonlinnan Fysiokulma ja RehaFit osaksi Coronariaa

Ajankohtaista

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy on ostanut 1.6.2019 Savonlinnan Fysiokulma Oy:n ja RehaFit Oy:n. Kaupalla Coronaria vahvistaa fysioterapiaosaamistaan Etelä-Savossa.

Savonlinnan Fysiokulma ja RehaFit ovat erikoistuneet alaraajatutkimuksiin ja lääkinnällisiin erikoispohjallisiin ja heillä on laajaa osaamista tule- ja neurologisesta fysioterapiasta. Fysiokulman FootCare-konsepti alaraajaongelmien hoitoon on saatavilla jo 35 paikkakunnalla partneriverkoston kautta.

Henkilökunta ja yrittäjä Pentti Happonen jatkavat Coronariassa työskentelyä ja tuottavat terapiapalveluja jatkossa yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Fysiokulma on kohta 20 vuoden ajan kuntouttanut Savonlinnan seudun ihmisiä ja tarve yhä monipuolisemmalle kuntoutukselle on kasvavaa. Yritys on kasvanut yhden henkilön vuosivauhdilla viimeiset vuodet. Vastuullisesti toimiva kotimainen Coronaria antaa laajenevien palvelukokonaisuuksien kautta hyvän jatkuvuuden jatkaa menestyksekästä kuntoutustoimintaa Savonlinnan seudulla ja koko maassa. Tämä oli tärkeä tekijä yrityskaupan syntymisessä. Jatkan FootCare-konseptin kehittämistä ja markkinointia sekä teen fysioterapian asiakastyötä, jota edelleen intohimoisesti rakastan”, Happonen kertoo.

Coronaria Kuntoutuspalveluiden tavoitteena on rakentaa moniammatillinen kuntoutustiimi myös Savonlinnaan. Tämän yrityskaupan myötä saamme koko konserniin lisää osaamista muun muassa alaraajakuntoutuksen osalta.

”Savonlinnan Fysiokulma ja RehaFit ovat pitkänlinjan arvostettuja kuntoutustoimijoita Etelä-Savossa ja olemme iloisia, että saamme jatkaa vaikuttavaa kuntoutustyötä yhdessä sen asiantuntijoiden ja verkostojen kanssa. Uusi yhteistyö on hyvä aloittaa Fysiokulman upeissa toimitiloissa Savonlinnassa. Yhdessä olemme vahvoja kuntoutusmarkkinan ja muun toimintaympäristön muutoksessa. Asiantuntijoitamme täydennyskoulutetaan erittäin paljon, mikä on vahvin kilpailuvalttimme moniammatillisuuden ja toimivien kuntoutustilojen lisäksi”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

LISÄTIETOJA:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi