Coronaria Silmäklinikka

Silmätautien erikoissairaanhoidon vastuullinen yhteistyökumppani

Tämä sivusto on tarkoitettu kunnille, kuntayhtymille, terveyskeskuksille, aluesairaaloille ja keskussairaaloille, jotka ovat tilaaja-asiakkaitamme.

Klinikoillemme tullaan ainoastaan lähetteellä, eikä aikaa voi itse varata. Mikäli sinun täytyy peruuttaa annettu aika tai siirtää sitä, ole yhteydessä lähettäneeseen yksikköön. Yhteystiedot löytyvät saamastasi lähetteestä tai oman kuntasi verkkosivuilta.

Tämän sivuston yhteydenottolomakkeet ovat tarkoitettu kunnille, sairaanhoitopiireille ja muille terveydenhuollon palveluja järjestäville tahoille, lääkäreille tai hoitajille.

Toimimme pääasiassa julkisen sektorin kumppanina useilla paikkakunnilla. Järjestämme silmätautien erikoissairaanhoidon palvelut lähipalveluina. Olemme Suomen suurin silmätautien erikoisalan palveluja julkiselle terveydenhuollolle tuottava yritys. Vahvuuksiamme ovat palvelun korkea laatu, henkilökunnan korkea ammattitaito ja toimintamme luotettavuus. Olemme silmätautien erikoissairaanhoidon vastuullinen yhteistyökumppani.

Avaintoimintoihimme kuuluvat silmäsairauksien hoidon palvelukokonaisuuksien ulkoistamiset. Palveluidemme sisältö ja toimintatavat sovitaan aina asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Yhteinen tavoitteemme on mahdollistaa potilaiden silmien erikoissairaanhoito laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja mahdollisimman lähellä potilaiden kotipaikkakuntaa.

Suurimmat potilasryhmämme ovat glaukoomapotilaat, lapset ja ikärappeumapotilaat. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti täydentäväksi kumppaniksi julkiselle terveydenhuollolle.

Esimerkkejä palvelukokonaisuuksista

 • Glaukooman seuranta ja hoito
 • Ikärappeuman seuranta ja hoito
 • Diabeteksen aiheuttamien silmäsairauksien seulonta, seuranta ja hoito
 • Lasten ja koululaisten silmien terveyden seuranta ja hoito

Näin palvelemme

Kuuntelemme asiakkaittemme tarpeita ja luomme jokaiseen tilanteeseen parhaiten sopivan palvelumallin. Kumppanina olemme tuoneet monille asiakkaillemme helpotusta lääkärisaatavuuteen, lyhentäneet potilasjonoja sekä tuoneet teknistä apua ja osaamista asiakkaan toimintaympäristöön.

Asiakkainamme on:

 • kuntia
 • kuntayhtymiä
 • terveyskeskuksia
 • aluesairaaloita
 • keskussairaaloita.

Coronaria Silmäklinikat ympäri Suomen sekä Silmäaseman sairaalat ja myymälät muodostavat yhdessä ainutlaatuisen kokonaisuuden.

Silmäterveyden palvelut kunnille ja sairaanhoitopiireille

 • Silmäsairauksien seuranta ja hoito (yleisoftalmologia, glaukooma, ikärappeuma, lapsipotilaat, diabetes)
 • Lasertoimenpiteet
 • Silmätutkimukset ja -kuvantamiset
 • Lasiaisinjektiohoidot
 • Kaihi- ja glaukoomaleikkaukset
 • Silmäluomileikkaukset

Monipuolista yhteistyötä

Kumppanuus tuo teknistä apua ja osaamista asiakkaidemme toimintaympäristöön. Yhteistyössä koulutus on avainasemassa.

 • Koulutamme ja perehdytämme perusterveydenhuollon lääkäreitä silmäsairauksista ja lähetekäytänteistä.
 • Laajennamme hoitohenkilöstön kliinistä osaamista.
 • Koulutamme ja perehdytämme muita sairaalan ammattiryhmiä.
 • Kehitämme ympäristöalueiden optikkoliikkeiden yhteistyötä.

naislääkäri maski kasvoillaan

Henkilökuntamme on täynnä huippuammattilaisia

Vastaamme silmälääkäreidemme koulutuksesta sekä heidän ammatillisesta pätevyydestään ja soveltuvuudestaan työtehtäviin. Rekrytoimme vain huippuammattilaisia.

Järjestämme hoitohenkilökunnallemme säännöllistä koulutusta.

Prosessimme ovat mietittyjä ja hiomme niitä jatkuvasti. Ratkaisumme ovat kestäviä kustannuksien ja vaikuttavuuden kannalta.


Tilkan silmäsairaala

Coronaria Silmäsairaala, Helsinki

Coronaria Silmäsairaala Helsingissä on Suomen suurin silmätautien erikoisalan palveluja julkiselle terveydenhuollolle tuottava yksikkö, jossa hoidamme n. 4000 potilasta kuukausittain.

Erityisosaamisalueisiimme kuuluvat glaukooman ja silmänpohjan ikärappeuman tutkimukset ja hoito, sekä silmäsairauksien operatiivinen hoito, kuten esimerkiksi kaihileikkaukset. Hoidamme vuosittain n. 55 000 HUS:n potilasta. Suurimmat potilasryhmämme ovat glaukoomapotilaat, lapset ja ikärappeumapotilaat.

Tutustu Coronaria Silmäsairaalaan >

Liiketoimintajohtajan terveiset

Coronaria Silmäklinikka on toiminut yli 10 vuoden ajan erikoissairaanhoidon ja kuntien kumppanina tarjoten monen eri laajuisia silmätautien erikoissairaanhoidon palveluita lähipalveluna kunnille ja sairaanhoitopiireille.

Meille tärkeää on taata silmäterveyden palveluiden korkea laatu, nopea hoidon saatavuus ja vaikuttavat palvelut. Palvelumme käsittävät silmätaudeilla niin lähetekäsittelyn kuin polikliiniset vastaanotot sekä useimmat toimenpiteet ja leikkaukset.

Toimimme valtakunnallisesti ja silmälääkäripalveluiden lisäksi tuotamme myös silmähoitajien ja optikoiden/optometristien palveluita usein kokonais- tai osaulkoistuksina julkiselle terveydenhuollolle, myös palveluseteleiden käyttö on mahdollista Silmäasema-verkostossamme. Keskustelen mielelläni lisää yhteistyömahdollisuuksista ja kokemuksistamme onnistuneen Silmäklinikka-palvelun tuottamismahdollisuuksista vastuullasi olevan alueen asukkaille. Liiketoimintajohtaja Annu Voutilainen.

Ota yhteyttä, jätä yhteydenottopyyntö >

Olemme 100% suomalainen

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on 100% kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

nainen tietokoneen äärellä

ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Mittaamme palvelumme vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä osana laadunhallintaamme. Coronaria Silmäklinikka Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2015 -sertifikaatti, joka sisältää silmätautien erikoisalaan kuuluvat terveydenhuollon palvelut. Sertifiointi varmistaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että palvelumme täyttävät asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan. Sekä asiakkaiden että henkilöstön tyytyväisyys toimintaamme on kiitettävällä tasolla.