Mies fysioterapeutilla

Sotkamon kuntoutus Oy osaksi Coronariaa

Ajankohtaista

Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut 1.1.2020 Sotkamon kuntoutus Oy:n liiketoiminnan. Kaupalla Coronaria laajentaa kuntoutuspalvelujensa toimipisteverkostoa Sotkamoon.

Fysioterapiayrittäjänä 25 vuotta toiminut Kristiina Timonen ja muu henkilökunta jatkavat Coronariassa työskentelyä ja tuottavat jatkossa terapiapalveluita yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.

”Olen innoissani saadessani olla ensimmäinen Coronarian ostama fysioterapiayritys Kainuussa. Kilpailun jatkuvasti kiristyessä esimerkiksi Kelan tai vakuutusyhtiöiden palveluntuottajina, olen erittäin tyytyväinen, että jatkossa voin keskittyä itse fysioterapeutin töihin ja jättää kilpailutukset ja muut hallinnolliset asiat Coronarian hoidettavaksi. Myös sote-uudistuksen herättämät kysymysmerkit tulevaisuudesta huolestuttivat yrittäjänä, joten tämä oli loppujen lopuksi hyvin luonnollinen ratkaisu. Olen iloinen saadessani jatkaa työskentelyä työntekijöideni kanssa Coronarian alaisuudessa ja tarjota sotkamolaisille asiakkaille jatkossakin laadukkaita ja monipuolisia fysioterapiapalveluita”, yrittäjä Kristiina Timonen kertoo.

Coronaria Kuntoutuspalvelut tarjoaa monipuolisia kuntoutus- ja terapiapalveluja valtakunnallisesti jo yli 70 toimipisteessä 800 asiantuntijan voimin. 

”Tuotamme Kainuussa monialaisesti kuntoutus- ja psykologipalveluja. Sotkamon kuntoutus on vahva neurologisen fysioterapian ja lasten fysioterapian osaaja ja kaupan myötä pystymme palvelemaan entistä monipuolisemmin fysioterapia-asiakkaitamme Kainuussa. On ilo saada Sotkamon kuntoutus Coronaria-perheeseen osaksi moniammatillista joukkoamme”, Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen toteaa.

Lisätietoja:

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy
Anu Karinen
Toimitusjohtaja
040 507 6263
anu.karinen@coronaria.fi

Sotkamon kuntoutus Oy
Kristiina Timonen
Yrittäjä
08 666 0225
kristiina.timonen@sotkamonkuntoutus.inet.fi