Ruskeatukkainen pieni tyttö katsoo suoraan kameraan ja hymyilee iloisesti.

Webinaari: Syömisen haasteet ja kuntoutus puhe- ja toimintaterapian keinoin

Ajankohtaista Tapahtumat

Tervetuloa Coronaria Kuntoutuspalveluiden järjestämään webinaariin, jossa käsittelemme lasten syömisen haasteita ja niiden kuntoutusta puhe- ja toimintaterapian näkökulmasta. Lisäksi kerromme Coronariasta työnantajana ja työmahdollisuuksista meillä.

Webinaari on suunnattu puhe- ja toimintaterapeuteille ja tapahtumassa on rajoitettu osallistujamäärä. Tapahtuma on maksuton. Webinaarissamme puheterapeutti Hanna Wickström avaa case-näkökulman kautta syömisvaikeuksien ilmenemistä ja kuntoutuksen keinoja. Lisäksi mukana on rekry-koordinaattorimme Miia Suomi, joka kertoo Coronariasta työnantajana.

Webinaarissa keskustelemme:

  • Coronaria, ketä me olemme ja millaista meillä on työskennellä?
  • Syömisen kehitykseen vaikuttavia asioita
  • Syömisvaikeuksien syyt ja ilmeneminen
  • Mitä kuntoutuksen keinoin voidaan tehdä?
  • SOS-feeding syömisen portaat

Aika: ti 27.9.2022 klo 14-15
Paikka: Online, Zoom-järjestelmän välityksellä.

ETKÖ PÄÄSE TAPAHTUMAAN? EI HUOLTA!

Lähetämme kaikille markkinointiluvan antaneille ilmoittautuneille tallenteen webinaarista jälkikäteen. Voit hyväksyä markkinointiluvan webinaarin rekisteröitymisvaiheessa.

Asiantuntijana puheterapeutti Hanna Wickström

Olen koulutukseltani puheterapeutti ja tehnyt kliinistä työtä vuodesta 2007 lähtien. Tällä hetkellä toimin puheterapeuttina ja tiimivastaavana Malmin toimipisteessä.

Coronaria on tarjonnut hyvät mahdollisuudet osallistua erilaisiin koulutuksiin ja näin ollen olen saanut hyvän tilaisuuden oman ammattitaidon laajentamiseen. Kiinnostus syömisen haasteisiin heräsi omien henkilökohtaisten kokemusten pohjalta. Olen SOS-feeding terapeutti (SOS-Feeding (Sequential Oral Sensory Approach to Feeding) ja osallistunut myös Get Permission Approach to Pediatric Feeding Intervention -koulutukseen.

Kuntoutuksen rekrytointikoordinaattori Miia Suomi

Asiantuntijana rekrytointi-koordinaattori Miia Suomi

Miia on ollut tiiviisti mukana seuraamassa Coronarialaisten moninaisia urapolkuja ja elinikäinen oppiminen on hänelle sydämen asia. Rekrytointikoordinaattorina hän tuntee Coronarian vahvuudet, jotka voidaan valjastaa avuksi myös päivittäiseen arkeen.

"Coronaria tarjoaa maan laajimman koulutuskattauksen asiantuntijoilleen. Haluamme varmistaa että työntekijämme saavat mahdollisuuden jatkuvasti kehittää osaamistaan ja näin meiltä löytyy ajankohtaisin ja tuorein tutkimustieto sekä jatkossakin juuri ne parhaat ja osaavimmat tyypit, jotka nauttivat työstään."

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä webinaarivalvojaamme: annina.latvala@coronaria.fi

Pääset osallistumaan webinaariin Zoom-sovelluksen tai selainversion kautta. Kun olet ilmoittautunut tapahtumaan, lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet sekä tapahtumaan liittymislinkin. Yhteystietosi lisätään Coronarian markkinointi- ja asiakasrekisteriin, voit lukea tietosuojaselosteemme täältä.