Työkaluja itsesäätelyn ja haastavan käyttäytymisen tavoitteiden luomiseen

Aika to 16.11.2023
klo 14:00–15:00
Paikka Online

Tervetuloa Coronaria Kuntoutuspalveluiden järjestämään webinaariin, jossa käsittelemme itse- ja tunnesäätelyn tavoitteita toimintaterapeutin asiakastyössä. Näiden taitojen vieminen realistiseen, merkitykselliseen tavoitemuotoon on usein haastavaa. Tästä koulutuksesta löydät avaimet arkeen nivottujen, merkityksellisten ja saavutettavissa olevien tavoitteiden luomiseen. Webinaari on suunnattu erityisesti lasten kanssa työskenteleville toimintaterapeuteille, mutta tavoitteiden periaatteet sopivat myös nuorten ja aikuisasiakkaiden kanssa työskenteleville. Lisäksi kerromme Coronariasta työnantajana ja työmahdollisuuksista meillä.

Tapahtumassa on rajoitettu osallistujamäärä ja tapahtuma on maksuton. Webinaarissamme asiantuntijoina toimivat toimintaterapeutti ja kouluttaja Maikku Tammisto ja rekrytointikoordinaattori Miia Suomi. Webinaarissa käymme läpi seuraavia aiheita:

  • Coronaria, ketä olemme?
  • Toimintaterapeuttina meillä
  • Itsesäätely ja haastava käyttäytyminen
  • Tavoiteasettelun askelmat
  • Miten kerätä tietoa haastavasta käyttäytymisestä havainnoinnin ja haastattelun keinoin
  • Haastavat tavoitteet positiiviseen muotoon
  • Esimerkkejä tavoitteista itsesäätelyn ja haastavan käyttäytymisen alueilta

Etkö pääse tapahtumaan? Ei huolta!

Lähetämme kaikille markkinointiluvan antaneille ilmoittautuneille tallenteen webinaarista jälkikäteen. Voit hyväksyä markkinointiluvan webinaarin ilmoittautumisvaiheessa.

Asiantuntijana toimintaterapeutti Maikku Tammisto

Maikku Tammisto on toimintaterapeutti, kouluttaja sekä mindfulness- ja hengityskouluohjaaja. Maikku on työskennellyt lasten toimintaterapeuttina jo useammallakin vuosikymmenellä ja kouluttanut omissa koulutuksissaan satoja ammattilaisia. Erityisesti sydäntä lähellä hänellä ovat leikin sekä itse- ja tunnesäätelyn alueet.

Kuntoutuksen rekrytointikoordinaattori Miia Suomi

Asiantuntijana rekrytointikoordinaattori Miia Suomi

Miia on ollut tiiviisti mukana seuraamassa Coronarialaisten moninaisia urapolkuja ja elinikäinen oppiminen on hänelle sydämen asia. Rekrytointikoordinaattorina hän tuntee Coronarian vahvuudet, jotka voidaan valjastaa avuksi myös päivittäiseen arkeen.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä webinaarivalvojaamme: annina.latvala@coronaria.fi

Pääset osallistumaan webinaariin Zoom-sovelluksen tai selainversion kautta. Kun olet ilmoittautunut webinaariin, lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet sekä webinaarin liittymislinkin.

Tulevat tapahtumat