Terapiapalvelu Toimiva osaksi Coronariaa

Ajankohtaista Uutiset

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Contextia Oy ostaa 1.3.2024 Terapiapalvelu Toimivan terapiapalveluiden sopimuskannan. Kaupalla Coronaria täydentää kuntoutuspalveluidensa toimintaa Etelä-Pohjanmaalla.

Toimintaterapiapalveluita Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueella tarjoavan Terapiapalvelu Toimivan sopimuskanta siirtyy 1.3.2024 Coronaria Contextia Oy:lle. Yrittäjä Sanna Saarenpää ja toimintaterapeutti Minea Krappe jatkavat työskentelyä Coronariassa.

"Sopimuskannan siirtyminen Coronariaan ei tuo muutoksia asiakkaillamme. Toimintamme tulee jatkumaan toistaiseksi kuten ennenkin. Kauppa tuli minulle ajankohtaiseksi perhe-elämäni muutosten ja kesällä tapahtuvan asuinpaikkakuntani vaihtumisen myötä. Halusin asiakkaille luotettavan kumppanin jatkamaan kuntoutustyötä. Coronaria on tuottanut laadukasta toimintaterapiaa alueella jo ennestään ja Coronarian myötä saamme turvattua kuntoutusten jatkot asiakkaillemme Terapiapalvelu Toimivan toiminnan päättyessä", yrittäjä Sanna Saarenpää toteaa.

Coronarian kuntoutuspalvelut toteuttaa monipuolisia kuntoutus- ja terapiapalveluita kaiken ikäisille asiakkaille valtakunnallisesti. Palveluihin kuuluvat toimintaterapian lisäksi puhe- ja fysioterapia, ammatillinen, neuropsykiatrinen ja moniammatillinen yksilökuntoutus sekä sopeutumisvalmennukset ja kurssit.

"Terapiapalvelu Toimivan Sannalla ja Minealla on valtavan hieno osaaminen kuntoutustyöstä ja heidän osaamisensa sopii erinomaisesti Coronarian erityisasiantuntijuutta vaativaan työhön. Jatkamme luottavaisesti ja hyvillä mielin Sannan ja Minean kanssa yhteistyötä sekä asiakkaiden laadukasta kuntouttamista. Kiitos pitkänlinjan osaajille luottamuksesta Coronariaa kohtaan", toteaa Coronaria kuntoutuspalveluiden liiketoimintajohtaja Marko Lehtola.


Lisätietoja:

Coronaria Contextia Oy
Marko Lehtola
liiketoimintajohtaja
050 430 6876
marko.lehtola(at)coronaria.fi

Terapiapalvelu Toimiva
Sanna Saarenpää
yrittäjä
040 046 9951
sanna.saarenpaa(at)terapiapalvelutoimiva.fi