Coronaria Kotikylä Lantonvainio, Ylitornio

HOIVAKOTI ikäihmisille

Coronaria Kotikylä Lantonvainiossa on asukaspaikkoja 31:lle ikäihmiselle rauhallisella ja vehreällä alueella Ylitornion kuntakeskuksen Alkkulan pohjoisosassa. Palvelukoti tarjoaa tehostettua palveluasumista, jolloin hoitajat ovat paikalla ympäri vuorokauden. Hoivakoti koostuu neljästä 2 hengen huoneesta ja 23 yhden hengen huoneesta.


31 KPL TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PAIKKAA

TURVALLINEN JA VEHREÄ PIHA-ALUE
KÄYTÖSSÄ SÄVELSIRKKU OHJELMISTO
OMA KEITTIÖ, JOSSA MAUKKAAT ATERIAT VALMISTAA PITOPALVELU MONTA SORTTIA
LYHYTAIKAISASUMISTA OMAISHOITAJAN VAPAAN AJAKSI


Coronaria Kotikylä Lantonvainio on rakennettu Lanton tilan pelloille, eli vainioille, josta on saanut nimensä. Coronaria on toiminut kodissa palveluntuottajana vuodesta 2012 alkaen.

asuminen

Lantonvainiolla eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea, jossa tehdään, nähdään ja koetaan asioita yhdessä.  Kodissamme asukas saa tukea ja apua kaikkiin elämän osa-alueisiin, jokaisen oman tarpeen mukaan. Kaiken perusta on asukkaan tarpeet ja toiveet asumiselle ja siihen liittyvään hoivaan.

Lantonvainion palvelukodissa asutaan omassa huoneessa, jonka asukas voi itse kalustaa omilla huonekaluilla ja tavaroilla.

Tavoitteenamme on tukea asukkaita asumaan kodissamme niin pitkään kuin se inhimilliset seikat huomioon ottaen on mahdollista, aina elämänkulun loppuun saakka.

toimintaa

Käytössämme on SävelSirkku -menetelmäpalvelu, jossa on ikäihmisille mukavaa ohjelmaa. SävelSirkun kautta saamme vuoden jokaiseen päivään jutunaiheita, jumppaa ja musiikkia;  asioita, jotka ovat asukkaillemme tuttuja vuosikymmenten takaa aina tähän päivään saakka.

INTERVALLIHOITOON OMAISHOITAJAN VAPAAN AJAKSI

Omainen – tarvitsetko toiminnallisen irtioton arjesta sekä sinulle ja omaisellesi? Me olemme tukena. Tarjoamme senioriasunnoissamme myös lyhytaikaiseen ja tilapäiseen tarpeeseen intervallihoitopaikkoja omaishoitajan vapaan ajaksi. Ota yhteyttä! 

MITEN CORONARIA KOTIKYLÄ LANTONVAINIOON PÄÄSEE ASUMAAN?

 Kodin asukkaaksi tullaan pääsääntöisesti palvelusetelillä, jonka myöntää kunnan vanhustyön palveluohjaus. Asumaan meille pääsee myös maksusitoumuksella tai itsemaksavana. Ikäihmisten hoitotyöhön koulutettu henkilökuntamme on asukkaiden tukena ympäri vuorokauden.

OLEMME YKSI CORONARIA KOTIKYLISTÄ!

Haluamme arvostaa vanhuutta, loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Coronarian Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille, jonka arvot ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Vanhuus on elämänvaihe, joka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä.

LUE LISÄÄ CORONARIA KOTIKYLÄ KONSEPTISTA


TULE TUTUSTUMAAN KOTIIMME!

Järjestämme mielellämme tutustumiskäyntejä kotiimme! Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tiloihin ja toimintaamme yhdessä läheistesi, omaishoitajasi tai avustajasi kanssa. Pyydämme ystävällisesti soittamaan etukäteen ja sopimaan tutustumiskäynnin Markun tai Sannan kanssa.

Markku Honkuri
Coronarian Kotikylä Lantonvainio, palveluesimies
Puh. 040 196 5677
markku.honkuri@coronaria.fi

Sanna Tourunen
Coronaria Kotikylä Lantonvainio, palveluvastaava
Puh. 040 756 3600
sanna.tourunen@coronaria.fi

Coronaria Kotikylä Lantonvainio
Sahaherrantie 1
95600 Ylitornio


kuvia ja tunnelmia kodistamme