Coronaria Kotikylä Päivärinne – Suonenjoki

hoivakoti ikäihmisille

Kotikylä Päivärinne tarjoaa turvallista palveluasumista 23:lle ikäihmiselle. Päivärinne sijaitsee Suonenjoen keskustassa lähellä palveluita. Koti toimii peruskorjatussa kerrostalossa, jossa on 19 esteetöntä yksiöitä ja neljä kaksiota.


23KPL ESTEETÖNTÄ PALVELUASUMISEN HUONEISTOA 
MAHDOLLISUUS TILAPÄISHOITOON

KUNTOUTTAVA JA YHTEISÖLLINEN ARKI
KOULUTETTU HENKILÖKUNTA ASUKKAIDEN TUKENA 
PALVELUT LÄHELLÄ
PÄIVÄTOIMINTAA


asuminen

Päivärinteellä eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea: tehdään, nähdään ja koetaan asioita yhdessä. Asukas saa tukea ja apua kaikkiin elämän osa-alueisiin jokaisen oman tarpeen mukaan. Kaiken perustana on asukkaan tarpeet ja toiveet asumiselle ja siihen liittyvään hoivaan sekä vanhuutta arvostava ilmapiiri. Coronaria Kotikylä Päivärinteellä asutaan omassa asunnossa, joissa kaikissa on keittiö, suihku ja wc. Lisäksi asukas voi kalustaa asuntonsa omilla huonekaluillaan ja tavaroillaan.

Kotiin tullaan asukkaaksi Suonenjoen kaupungin vanhustyön ohjauksen kautta tai itsemaksavana olemalla suoraan yhteydessä Päivärinteelle.

mahdollisuus vuorohoitoon

Lisäksi Päivärinteellä tuotetaan vuorohoitoa omaishoitajien jaksamisen tukemiseksi ja asiakkaan kotona pärjäämisen tukemiseksi. Vuorohoitoon hakeudutaan Suonenjoen kaupungin vanhustyönpäällikön kautta tai kotipalvelun kautta.

Coronaria Kotikylä Päivärinne sijaitsee samassa pihapiirissä Coronaria Kotikylä Putamon kanssa.

Koulutettu henkilökuntamme on asukkaiden tukena aamusta iltaan. Päivärinteellä on oma keittiö, jossa oma keittäjä valmistaa maukasta kotiruokaa hyödyntäen paikallista lähiruokaa.

OLEMME YKSI CORONARIA KOTIKYLISTÄ!

Arvostamme vanhuutta, joten loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Coronaria Kotikylän arvot ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Vanhuus on elämänvaihe, jonka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena, kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä.

lue lisää coronaria kotikylästä ja sen arvoista täältä

Kirsi Frilander,
Coronaria Kotikylä Päivärinne Palveluesimies
p.040 084 3714
KIRSI.FRILANDER@CORONARIA.FI

Coronaria Kotikylä Päivärinne
Rautalammintie 25,
77600 Suonenjoki