Coronaria Kotikylä Putamo – Suonenjoki

hoivakoti IKÄIHMISILLE

Coronaria Kotikylä Putamo sijaitsee Suonenjoen keskustassa lähellä palveluja. Koti toimii peruskorjatussa kerrostalossa, jossa on 33 asuntoa. Se tarjoaa vuokra-asumista ja tuettua asumista ensisijaisesti ikäihmisille.


33 KPL TUETTUA PALVELUASUMISEN PAIKKAA 

KUNTOUTTAVAA JA YHTEISÖLLISTÄ KODINOMAISTA ARKEA
TURVARANNEKKEET ASUKKAAN TARPEEN MUKAAN
MAITTAVAT ATERIAT OMASTA KEITTIÖSTÄ
VIIKOTTAISIA ULKOILURETKIÄ
MONIPUOLISET TUKIPALVELUT KUTEN PYYKKÄYS JA SIIVOUS
HUOLEHDIMME TARVITTAESSA ASUKKAAN LÄÄKITYKSESTÄ
ASUKKAIDEN YHTEISESSÄ OLOHUONEESSA JUTELLAAN, LUETAAN JA HARRASTETAAN SEKÄ PIDETÄÄN HARTAUSHETKIÄ


Kotikylä Putamon asukkaiden on mahdollista saada kevyttä elämänhallinnan tukea, ohjausta ja avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Palvelujen ostamiseen voi hakea palveluseteleitä Suonenjoen kaupungilta.

Asuminen

Coronaria Kotikylä Putamo ja Coronaria Kotikylä Päivärinne sijaitsevat samassa pihapiirissä, joten Putamon asukkailla on mahdollista käyttää muun muassa Päivärinteen ruokapalveluja. Kodit ovat yksiöitä (27–32 m2), joissa on keittiö, suihku ja wc. Talossa on käytössä yhteinen sauna ja pesutupa sekä yhteinen oleskelutila.

Asukkaaksi Kotikylä Putamolle hakeudutaan ottamalla suoraan yhteyttä kodin palveluesimieheen.

Kuntouttavaa toimintaa

Toimintakyvyn tukeminen auttaa asukkaita asumaan mahdollisimman itsenäisesti ja turvallisesti kotoisassa ja turvallisessa ympäristössä. Jokaista asukasta ohjataan liikkumaan mahdollisimman itsenäisesti joko apuvälineillä tai ilman. Yhdessä tekeminen virkistää ja motivoi liikkumaan. Talon ulkopuoliset vierailijat tuovat vaihtelua arkeen, ja viikoittaiset ulkoiluhetket ovat suosittuja. Ystäväpiiri ja seurakunnan vierailut ovat myös odotettuja.

 

OLEMME YKSI CORONARIA KOTIKYLISTÄ!

Arvostamme vanhuutta, joten loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Coronaria Kotikylän arvot ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Vanhuus on elämänvaihe, jonka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena, kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä.

lue lisää coronaria kotikylästä ja sen arvoista täältä

Tule tutustumaan kotiimme!

Järjestämme mielellämme tutustumiskäyntejä kotiimme! Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tiloihin ja toimintaamme yhdessä läheistesi, omaishoitajasi tai avustajasi kanssa. Pyydämme ystävällisesti soittamaan etukäteen ja sopimaan tutustumiskäynnin Kirsin kanssa.

Kirsi Frilander
Coronaria Kotikylä Putamo, palveluesimies
p. 040 084 3714
kirsi.frilander@coronaria.fi

Coronaria Kotikylä Putamo, Suonenjoki
Putamonkatu 4
77600 Suonenjoki